El corrector, usos i aplicacions

El corrector és un dels productes de color més importants per obtenir un maquillatge perfecte. Aquest mes et parlem de la seva importància i et descobrim els tipus que existeixen.

L’objectiu primordial del corrector no és altre que tapar i difuminar les imperfeccions del rostre, així com aportar tocs de llum a determinats punts de la fisonomia.

El podem trobar en diferents textures: líquids, fluids, en crema, en ombra, en format llapis… No obstant el format crema és el més utilitzat.

Tipus de correctors

Corrector de color verd: s’empra per camuflar imperfeccions de color vermell, com granets, rosàcia, cicatrius…

Corrector de color groc: ideal per neutralitzar les tonalitats morades.

Corrector de color blau: s’utilitza per corregir taques de color groc o taronja. Per tant, és ideal per camuflar imperfeccions com taques solars.

Corrector de color taronja: Està pensat per equilibrar i/o difuminar les imperfeccions de color blau com les ulleres d’aquesta tonalitat o la presència de venes.

Corrector de color rosa o lila: Permet dissimular imperfeccions en tons verdosos com les venes molt marcades o els hematomes en procés de curació.

Corrector de color marró: La seva funció no és precisament la de corregir. S’utilitza, si més no, per donar profunditat a determinades zones del rostre amb l’objectiu d’esculpir-lo.

Corrector de color maquillatge o natural: S’aplica sol o després d’haver administrat els correctors anteriorment mencionats per tal de neutralitzar els colors anteriors i integrar el maquillatge per procedir a la base de color.

CLARINS. Instant concealer. Corrector anti ulleres desfatigant de llarga duració que allisa la mirada.

Corrector de maquillatge ClarinsDIOR. Fix it colour. Corrector multifuncional en stick que pot utilitzar-se tant per corregir imperfeccions en el rostre com en els llavis.

Dior CorrectorLANCOME. Teint ultrawear camouflage. Corrector en fórmula crema fluida.

Corrector Lancome