Corleone Barber Shop, quan la barberia esdevé un art

El Sergio Fernandes és un artista de la barberia. Fa tot just un any que va obrir el seu establiment, Corleone Barber Shop, a Escaldes-Engordany i s’ha fet una clientela fidel. Tot, gràcies a la seva professionalitat i el seu saber fer.

sergio fernandes corleone barber shop
Foto: Corleone Barber Shop

A la barberia Corleone Barber Shop, a Escaldes-Engordany, saben com adaptar cada tall de cabell o barba a la tipologia del client. “Cada persona és especial i requereix un tall específic, segons la seva configuració cranial”, explica el Sergio, que al seu establiment treballa els talls tant clàssics com moderns, ja sigui de cabells o barbes. “A Corleone Barber Shop oferim la màxima qualitat, coneixement, creativitat i ganes de treballar per satisfer el client”, indica el Sergio que, en cada tall, “hi poso tota la meva passió i saviesa per aconseguir el millor resultat. Perquè l’excel·lència, no és un acte aïllat, sinó un hàbit i una forma de fer.

Sergio Fernandes a la façana de Corleone Barber Shop
Foto: Corleone Barber Shop

“Nosaltres personalitzem el tall segons la forma del cap de cadascú, fem veritables escultures”, revela el Sergio, que de molt petit ja sabia a què es volia dedicar professionalment. “Vaig estudiar molt per desenvolupar totes les facetes de la meva professió, i segueixo amb la formació continuada, perquè un no acaba mai d’aprendre; i quan un es creu que ho sap tot, és quan comença a fallar. Perquè si no es treballa, el talent et falla”, assegura. En aquest sentit, el Sergio recorda que el món de la perruqueria, com el de la moda, està en constant evolució i que “sempre s’ha d’estar al dia, al peu del canó, per tal de respondre a les exigències de cada client”.

Detalls Corleone Barber Shop
Foto: Corleone Barber Shop

A Corleone Barber Shop escolten molt el client per tal que sempre marxi satisfet. “Sovint ens porten fotos tretes d’Instagram i ens demanen el mateix pentinat, cosa molt complicada perquè cada cap és diferent i hem de saber captar els desitjos dels clients”, subratlla el Sergio, que no dubta en afirmar que és molts més complicat tallar els cabells als homes que a les dones. Ell s’ha format al centre American Crew, un dels millors pel que fa a perruqueria i barberia masculina, que compta amb 30 anys d’existència, i on s’han format els millors barbers del món,.  El Sergio té com a referència dues barberies en l’àmbit internacional, Schorem de Rotterdam i el Figaro’s Barber Shop de Lisboa.

Al saló, decorat amb l’estètica d’una barberia antiga, amb imatges de Marlon Brando –el Sergio és un fanàtic de “El Padrino”- s’hi poden veure fotografies de clients famosos com Jorge Lorenzo, Javier Simeoni, Dani Sordo, o molts jugadors del MoraBanc. També té molts clients de fora d’Andorra, que l’han buscat per Google i han quedat encantats amb el servei. El Sergio té una gran activitat a Instagram, on penja els talls més exclusius i les fotos més significatives amb els textos més evocadors.

democrates andorra