Anna Alcaide, nova titulació i tècniques innovadores

Gairebé un any després d’entrar a Phiacademy, l’Anna Alcaide va poder aconseguir una altra titulació més en tècnica de micropigmentació d’ulls i llavis (Phicontour). És l’única artista al país en aquesta especialitat.

Actualment s’està preparant amb el suport del seu Master Rosa Maria i la seva amiga incondicional Angie Sevillano del món Phiacademy per ser professora d’ulls i llavis. “Ara em queda un any de dur treball però quan la teva professió esdevé vocació, no hi ha límits”, revela l’Anna, que es prepara per ser màster de Phicontour i podrà donar cursos a nivell nacional i internacional. A banda d’aquesta nova titulació, enguany l’Anna té moltes novetats i noves tècniques que es podran trobar a partir del mes de maig a l’Estudi Anna Alcaide Micropigmentació.

“Ara mateix estic bolcada totalment amb arribar a ser màster i seguir alguna formació interessant a nivell de celles amb noves tècniques”, explica l’Anna, que segueix el seu lema al peu de la lletra: “La professionalització porta a l’especialitat, l’especialitat et porta al coneixement sobre una àrea o tasca específica. Continua preparant-te per ser un professional d’excel·lència, és l’únic camí per obtenir bona qualitat en el que fas”. L’Anna afegeix que “des de petita el meu pare m’ho ha repetit moltes vegades i a la llarga, quan ets adult, t’adones que és totalment cert”.

Ben aviat doncs, els resultats d’aquest treball es poden fer realitat en els tractaments que l’Anna Alcaide oferirà en el seu estudi de micopigmentació al centre d’Andorra la Vella.