El vaixell del Club Nàutic d’Andorra s’endinsa a la 37th America’s Cup

El Club Nàutic d’Andorra trasllada el seu vaixell renovat al port de Badalona, on quedarà disponible durant tot l’any per a tots els socis que desitgin gaudir-ne. Aquest canvi estratègic arriba just a temps per a la 37a edició de la Copa Amèrica de Vela, un esdeveniment que captiva l’atenció del món nàutic.

La decisió de traslladar l’embarcació de Roda de Barà al port de Badalona té com a objectiu acostar els socis a uns dels esdeveniments marítims més importants del món, la 37a edició de la Copa Amèrica de Vela, que tindrà lloc a Barcelona durant els mesos d’agost a octubre del 2024. Una cita imperdible per als amants de la vela, que reuneix  els millors regatistes del món en un escenari impressionant, i que permetrà els socis del club gaudir de la competició de vela més prestigiosa del planeta.

El vaixell del Club Nàutic d’Andorra arriba al port de Badalona en el moment perfecte. Després d’un procés exhaustiu de renovació i remodelació, l’embarcació està millor que mai i a punt per gaudir aquest estiu. Les tasques de restauració i millora han deixat el vaixell en òptimes condicions, assegurant que els socis puguin gaudir de totes les comoditats durant la temporada de navegació.

Amb 30 anys d’història, el Club Nàutic d’Andorra ha esdevingut un referent en la formació en la navegació, comptant amb més de mig miler de socis. L’entitat ofereix una àmplia varietat de cursos nàutics, destinats a satisfer les necessitats tant dels navegants novells com dels més experimentats.

Entre els cursos destacats, s’hi troben el de Patró de Navegació Bàsica (PNB), que permet navegar fins a 3 milles de la costa amb embarcacions de fins a 7 metres d’eslora; el de Patró d’Embarcació d’Esbarjo (PER), per a distàncies de fins a 12 milles i embarcacions de fins a 15 metres d’eslora; i el de Capità de Iot (CY), que no té límit de distància i permet governar embarcacions de fins a 24 metres d’eslora, titulacions expedides pel Govern d’Andorra i amb reconeixement a nivell europeu.

A banda dels cursos esmentats, el Club Nàutic d’Andorra ofereix formació periòdica de ràdiooperador, amb un calendari obert. Aquest curs és obligatori per als aspirants a patró d’embarcació d’esbarjo i capità de iot. Per complementar l’oferta formativa, el club també imparteix cursos de vela per a aquells que vulguin iniciar-se en el món de la navegació.

Aquest conjunt de formacions fa del Club Nàutic d’Andorra una entitat capdavantera en l’educació nàutica, oferint als seus socis una experiència completa i de qualitat en l’àmbit de la navegació.