La Pizzeria Venècia i Pepe Cerezo celebren un aniversari autèntic

Pepe Cerezo, propietari de la pizzeria laurediana va ser sorprès pels seus íntims amb una celebració d’homenatge pels 35 anys de l’obertura de la Pizzeria Venècia i els seus 59 anys de vida.

El passat diumenge, 26 de maig, el Bare Nostrum de Sant Julià de Lòria es va omplir de gom a gom per a celebrar els 35 anys de trajectòria de la Pizzeria Venècia. El propietari de l’establiment lauredià, Pepe Cerezo, va ser sorprès pels seus íntims en una vetllada d’homenatge pels seus 59 anys, però també per a celebrar els anys de servei gastronòmic de la pizzeria.

La cerimònia va començar a les vuit de la tarda, amb l’arribada estel·lar de l’homenatjat, que va arribar amb motocicleta i es va quedar bocabadat en retrobar-se amb tots els seus familiars i amics, que l’esperaven per cantar-li un “per molts anys” des de la terrassa del Bare Nostrum. Tot seguit, el músic Johel Artista va ocupar-se de fer-lo ballar i cantar diferents cançons que recordaven els anys de feina al local, al mateix temps que va interpretar temes reconeguts del panorama pop-rock espanyol, mentre els assistents delectaven un pica-pica deliciós.

Els familiars li van entregar una placa commemorativa pels seus anys d’esforç i dedicació a la Pizzeria Venècia

Els familiars li van llegir unes paraules d’homenatge i li van entregar un pastís pel seu 59è aniversari. També van agrair-li el seu esforç i dedicació incansable, rere el taulell de la pizzeria Venècia, però també van voler reconèixer i aplaudir la seva estimada figura com a germà, fill, marit i amic. Tanmateix, una de les seves germanes, presents en la celebració, li va fer entrega d’una placa commemorativa on deia: “A l’home que va portar al màxim el sacrifici i la integritat de la seva professió, entregant-se incansablement al seu poble, mostrant el camí a seguir. Al germà que va recollir el testimoni del pare i ens va conduir amb amor donant aire i esperança a les nostres vides. Gràcies Pepe”. Per acabar la festa, van projectar un vídeo de felicitació i van ballar amb un còctel a la mà, el show de Johel Artista.