Els millors regals de bellesa per obsequiar aquest Nadal

Per regalar, o regalar-te. Guarda aquesta selecció de regals top de bellesa nadalencs, de la mà de FARMÀCIA PASTEUR, a favorits perquè no només resoldrà el teu Nadal, sinó també aquest regal de l’amic invisible que tant tems any rere any…

Per Emma ROCH

“Transforma els rituals d’higiene hivernals amb el trio d’icònics de gels de bany de Molton Brown.

“Loció i sabó de mans de Molton Brown

Eau de Toilette 7,5 ml Gel de dutxa i bany 100 ml Loció corporal 100 ml Aquestes festes encisa gràcies a les fragàncies de Molton Brown.”

L’alta eficiència i la tecnologia cel·lular es troben concentrats en aquesta cura extraordinària especialment formulada per a la pell de l’home. Amb un alt percentatge d’extractes cel·lulars estabilitzats (20%), aquesta crema revitalitza intensament la pell, la hidrata i procura una sensació de pell densificada. La seva acció dinamitzadora sembla difuminar visiblement les arrugues i línies d’expressió.

Crema cel·lular revitalitzant de la categoria Cellmen, de Cellcosmet.

 

La neteja facial i l’afaitat es converteixen en un ritual agradable amb aquesta escuma lleugera de Cellcosmet, que protegeix la pell de les sensacions de tensió i protegeix la seva funció de barrera.Col·lecció concentrada que ajuda a evitar la pèrdua de lluminositat, les textures irregular el to de pell irregular, la pigmentació, les vermellors, els porus dilatats, les línies fines, les arrugues i la pèrdua de fermesa.

Proceanis és la primera beguda de bellesa del món patentada amb Àcid Hialurònic, té un efecte profund en pell, teixit connectiu, cabells i ungles.

La capa mineral renovada pel vidre torna el blanquejament natural de les dents i la brillantor juvenil. Molt adequat per a dents que ja han estat molt aclarides. Per obtenir resultats òptims, Swiss Crystal s’ha d’utilitzar a la nit, sense esbandir la boca amb aigua.