Especial activitats d’estiu: circuits de kàrting

Demostra les teves habilitats com a pilot de kàrting en aquests divertits circuits del país  i rodalia. L’adrenalina està a l’ordre del dia!

Màxima exigència al Kàrting Marc Gené

Ubicat al circuit Andorra-Pas de la Casa, el Kàrting Marc Gené és el lloc ideal per a conduir a tota velocitat. Enguany, el recinte amplia el seu circuit i incorpora karts molt més potents. T’animes a córrer un Gran Premi en aquesta pista? Informació: www.circuit-andorra.com/karting.

Kàrting Marc Gené

Derrapa a la pista congelada del Kàrting del Palau de Gel

Si alguna vegada has vist la pel·lícula The Fast And The Furious: Tokyo Drift, segurament recordaràs els icònics derrapatges dels cotxes. Al Palau de Gel, podràs viure una experiència semblant però molt més segura, sense deixar de banda tota la diversió. Informació: www.palaudegel.ad.

Karting Palau de Gel

Karts elèctrics al Mountain Park de Vallnord Pal-Arinsal

Gaudeix d’una dosi d’adrenalina pura al circuit de 400 metres del Mountain Park de l’estació Vallnord Pal-Arinsal, on podràs posar a prova les teves habilitats de conducció a bord d’un kart elèctric, capaç d’arribar als 60 km/h. Informació: www.vallnordpalarinsal.com.

 

 

Condueix en un dels circuits més grans de Catalunya

A tan sols 15 minuts d’Andorra, hi és el Kàrting El Pla, un circuit de 1.360 metres i dos traçats alternatius, on pots elevar el teu nivell com a pilot o, simplement, gaudir d’una agradable experiència al volant. Informació: www.kartingelpla.com.