Especial activitats d’estiu: dia de golf a Andorra

Si vols gaudir d’un dia de golf a Andorra, tens diverses opcions per a triar i descobrir aquest estiu. Els camps de golf del país disposen de les millors vistes de les valls del Pirineu. Es tracta de tres camps, amb diferents nivells tècnics i característiques, que restaran oberts per a rebre’t quan vulguis gaudir d’un dia de relaxament, sigui amb amics o en família. Anima’t a descobrir-los

“Golf Xixerella”

Situat en un entorn privilegiat, Xixerella Park ha incorporat un camp de Pitch & Putt de 18 forats. L’any 2006 només comptava amb 9 dels 18 forats que disposa en l’actualitat. En el “Golf Xixerella” podràs gaudir d’un recorregut dissenyat exclusivament per a apreciar la naturalesa i el paisatge, respectant el medi ambient. Es tracta d’un camp d’alt nivell, envoltat d’arbres. Una opció ideal per a aquells que vulguin practicar l’esport o aprendre a juga al golf.

Més informació en www.xixerellapark.com

“Golf Soldeu”

Gaudeix d’una jornada de golf en altura en el camp de major altitud d’Europa, amb 2.250 metres, al qual s’accedeix mitjançant telecabina. Disposa de 9 forats -par 33-, amb una longitud de 2.590 metres, en 16 hectàrees d’extensió. També, compta amb un centre-escola, amb instructors professionals, i casa club per a gaudir de la millor restauración, amb vistes als paisatges naturals més envejable de la vall.

Més informació en ww2.grandvalira.com/golf-soldeu-0

golf a Andorra

“Ordino Golf Club”

Es tracta d’un camp adaptat a tots els nivells, situat en el nucli de la Cortinada. Disposa de 9 forats de doble sortida (par 54). Un torrent d’aigua travessa tot el camp fins a desembocar en un llac artificial. Les instal·lacions compten amb un ampli camp de pràctiques, un putting green i una zona d’approach, per a escalfar abans de sortir al camp. També compta amb servei de terrassa amb Barbacoa, Snack-Bar, vestidor amb dutxes i pàrquing, entre altres.

Més informació en www.ordinogolfclub.com

golf a Andorra