Especial activitats d’estiu: oblida’t de les preocupacions

No hi ha res millor que gaudir d’un bon moment de relaxament i spa, per a escapar de totes les preocupacions, després d’un intens dia de treball o de situacions d’estrès a les quals has d’enfrontar-te diàriament. T’acostem les millors propostes perquè gaudeixis d’un estiu en plenitud.

Caldea, el Centre Termolúdic més important del sud d’Europa

Experimenta la sensació de volar sobre el riu, Caldea estrena aquest estiu 2020, una nova llacuna panoràmica amb dos nivells. Un superior amb jacuzzi i un altre, inferior amb dolls d’hidromassatge i cascada. Ideal per a famílies, parelles joves i grups d’amics. Podràs gaudir de les aigües termals en un entorn de muntanya únic. Likids, un spa exclusiu per a nens de 3 a 8 anys; en Inúu Adults Only, trobaràs un espai de relaxament, exclusivament per a adults, i l’espai Orígens, on podràs gaudir de banys temàtics sensorials per a deixar volar els teus sentits.

CALDEA

AnyósPark Mountain & Wellness Resort: Spa a la Massana

Un espai perfecte per a relaxar-te i desconnectar de la rutina. Descobreix i gaudeix d’una multitud de sensacions. El AquaSpa, disposa d’un circuit termolúdic que inclou diverses zones d’hidromassatge, carrils de natació i altres zones destinades a activitats aquàtic-esportives. Per als més petits, disposen de la seva piscina adaptada per a bebès i nens de poca edat, per al seu gaudi personal.

Sport Hotel Hermitage & Spa

Sport Wellness Mountain Spa és una autèntica illa de relax i benestar. Un spa d’alta muntanya, que concentra l’essència dels cims pirinencs i les seves aigües cristal·lines. Disposa d’una instal·lació de 5.000 m², dividida en forma temàtica, al llarg de cinc àrees: salut i bellesa, relaxament i hidroteràpia, zona de spa i circuit d’aigües, piscines climatitzades o accés directe a 2 banyeres  d’hidroteràpia exteriors, entre altres comoditats.

Sport Hotel Hermitage & Spa

Hotel Spa Termes SERHS Carlemany 

Des del cor d’Escaldes, l’hotel Spa Termes SERHS Carlemany ofereix als seus visitants una zona d’aigua termal exclusiva. Aquest sector s’ha convertit amb el pas dels anys, en un santuari de tranquil·litat per als qui busquen un moment de relaxament i benestar. Un espai dissenyat exclusivamente per a gaudir de noves sensacions i experiències: massatges, Jacuzzi, bany turc, sauna, dutxa Vichy i talatherm, entre altres opcions que ofereix el spa.

Spa Termal Roc Blanc

Inaugurat fa més de quatre dècades, ha estat un dels pioners en el termalisme a Andorra i reconegut internacionalment per la qualitat de les aigües termals naturals minero medicinals. Gràcies al lloc privilegiat en el qual s’enclava l’Hotel Roc Blanc, podràs gaudir de l’àmplia gamma de serveis i tractaments, sempre que tinguin disponibilitat.