Every Green, regala vida al teu cabell

Tenir cura del nostre cabell, és una de les millors maneres de sentir-nos a gust amb nosaltres mateixes, perquè, a més d’invertir temps en la nostra bellesa, potenciem el nostre benestar. Every Green, una marca italiana que fa servir components orgànics en les seves fórmules, i comercialitzada a Andorra pels experts de 4D, ens presenta una alternativa segura per a lluir un cabell radiant i saludable.

Foto: Every Green

Si alguna vegada has buscat desesperadament una gamma de productes capil·lars lliures d’olis minerals, silicones, colorants, lauril sulfato de sodi (SLS) o lauril èter sulfato de sodi (SLES), és perquè, possiblement, encara no coneixies Every Green, una marca d’origen italià, que ens presenta una alternativa natural per a la cura del cabell, a través dels seus extractes orgànics i les seves fórmules amb perfum, sense al·lèrgens, i sense fragàncies sintètiques.

Every Green presenta un molt ampli ventall d’opcions en el seu catàleg, des de productes d’exfoliació i desintoxicació del cabell, fins a xampús, mascaretes i condicionadors nutritius. Una de les referències estrella del fabricant és, sens dubte, l’antioxidant d’ús diari, que evita l’envelliment i la degeneració del cabell, mentre redueix l’impacte dels raigs UV i els radicals lliures. Compost per oli biològic de magraner, extracte de civada i oli essencial de taronger dolç, aquest xampú antioxidant resulta estimulant, tonificant i revitalitzador del cuir cabellut i, a més a més, alenteix de forma natural els processos d’envelliment capil·lar.

Productes every greenSegurament, tu també has lluitat amb el frizz o l’encrespament del teu cabell, però això ja és un problema del passat amb la línia Anti-Frizz, que inclou com a novetat un glaze desenredant sublim, que ajuda a suavitzar la textura de la teva cabellera. Tanmateix, la línia Damaged Hair, per a cabells danyats, incorpora un nou sèrum reestructurant, mentre que Colored Hair, per a cabells tenyits i tractats, ens presenta un elixir per donar-li vida al color que portis. La línia Anti Dandruff et proporciona un tractament purificador perquè gaudeixis d’un cabell lliure de caspa; però, si el que et preocupa és la pèrdua capil·lar, Loss Control és la més adequada per a tu, ja que coadjuva l’augment del volum i la vitalitat del cabell.

Every Green té un producte per a cada necessitat, i els cabells greixosos també es troben dins del seu marge d’acció. La línia Rebalancing regula els nivells de greix presents al cuir cabellut, gràcies als efectes de l’oli biològic de macadàmia, els extractes de bedoll i ortiga, així com de l’oli essencial de romaní, que aporta un efecte antisèptic i purificador.

De la mà de 4D i Every Green, podràs conèixer molt més sobre la gamma Sun, destinada a la protecció solar, o tota la línia destinada als professionals de l’estilisme, en la qual figuren productes per a tenyir, matisar, modelar i pentinar tota mena de cabells.