Every Green presenta una nova gamma de productes, de la mà de 4D

Amb la participació de Ramón Santos, tècnic especialista d’Every Green, la marca italiana va presentar la nova línia de tints biològics, nous articles per acabats i una exclusiva col·lecció de productes de decoloració completament naturals.

Fotos: César De Pablos

Demostració Every Green i 4DContinuant amb el compromís d’oferir els millors productes per a la cura i l’estilisme del cabell, 4D i Every Green van protagonitzar una amena jornada formativa a l’hotel Holiday Inn, d’Andorra la Vella, on diferents professionals del sector es van apropar a la nova gamma introduïda per la firma italiana de cosmètica capil·lar.

Every GreenRamón Santos, tècnic especialista d’Every Green, amb el suport de Cristina Hierro, propietària del saló Good Look, de Santa Coloma; va introduir al mercat andorrà tota una varietat de productes per a tenyir i decolorar el cabell, però amb una molt baixa quantitat d’amoni i llibre de silicones i altres químics perjudicials per al cuir cabellut i el medi ambient.

“Hem presentat les noves tendències de color per a aquesta temporada, amb uns escombrats freds i càlids, amb els quals busquen realçar la feminitat de la dona de cara a l’hivern”, va explicar Santos, qui considera que és necessari donar més llum a una època tradicionalment freda, i valora positivament la naturalitat present a les noves línies Every Green Color, Every Green Color Oxy, Every Green Deco i Every Green Styling.

Els nous productes Bio d’Every Green són molt més que una moda, ja que marquen tendència i responen a la necessitat de la societat actual de trobar productes amigables amb la salut i el medi ambient. “Ser totalment Bio i naturals és el que ens fa diferents, ja que aposten dia rere dia per tenir cura del nostre entorn”, van emfatitzar els experts.

Every Green és comercialitzat en exclusiva al Principat d’Andorra per 4D, i es troba disponible per a qualsevol saló de bellesa.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.