BaByliss, Voltage i Farmavita ofereixen formació per a estilistes d’Andorra

Avui al matí, estilistes i perruquers dels salons de bellesa del Principat d’Andorra van rebre una capacitació formativa, per part de les marques BaByliss, Voltage i Farmavita, a la sala Velázquez de l’Hotel Holiday Inn, al carrer Prat de la Creu, 88, d’Andorra la Vella.

Babyliss Andorra
Foto: César De Pablos

El reconegut estilista Alfonso Jorquera va estar a càrrec del taller i va mostrar el funcionament dels equips cosmètics de BaByliss, marca francesa comercialitzada a Andorra per l’empresa 4D i que, més a més, renova la seva línia professional de arrissadors, planxes, tenalles i assecadors.

Proves Babyliss Voltage
Foto: César De Pablos

L’esdeveniment també va servir per posar a prova la més recent fórmula de queratina de Voltage, que ofereix resultats més duradors sense desprendre olors desagradables o vapors tòxics, ja que el tractament Voltaliss Quitinatherapy està compost per aminoàcids de queratina, quitina i polifenols vegetals, sense parabens.

rizador cónico babylissCal destacar que les noves eines mostrades per BaByliss són d’ús profesional i no estan destinats per al consum massiu, de manera que Alfonso Jorquera va recomanar que “cada perruqueria o saló de bellesa ha de treballar per oferir resultats que un client no pot obtenir a casa seva”.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Babyliss Perruquers
Foto: César De Pablos