El bufet El Grill, una aposta segura i deliciosa

Amb ofertes especials, personal atent i dedicat, gastronomia de la millor qualitat i mesures de seguretat adaptades a la nova realitat, el bufet El Grill, de Pyrénées Andorra, continua apostant per oferir als clients una experiència culinària agradable i plena de sabors.

Ser al costat dels seus clients és part inequívoca de la filosofia del bufet El Grill, que va tornar a obrir portes, com a bufet assistit, el passat mes d’octubre, amb el propòsit de brindar als ciutadans del país opcions gastronòmiques diverses i promocions especials; tot això, per contribuir a generar un ambient positiu en dies especialment difícils.

Mesures de seguretat al Bufet el grill

Amb taules numerades, per a facilitar l’atenció als comensals, distància de seguretat, senyalitzacions preventives, gel hidroalcohòlic i, en especial, el professionalisme de l’equip del restaurant, el bufet El Grill ha fet costat al país per continuar tirant cap endavant. Una de les iniciatives engegades per aquest establiment, ubicat a la tercera planta dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra, va ser un descompte especial del 50%, que els clients van poder gaudir fins al 16 de novembre passat. Sens dubte, una aposta guanyadora!

Plats al bufet el grill

Al restaurant bufet El Grill, els clients podran degustar, tantes vegades com vulguin, l’àmplia varietat de productes que ofereix l’establiment. Sigui quina sigui la preferència de cada comensal, El Grill és una opció idònia per a tothom, ja que aplega una àmplia selecció de productes, com ara foie gras, salmó, navalles, gambes, cloïsses, carns a la brasa, sushi, verdures, fruita fresca i, fins i tot, nachos amb formatge fos. Actualment, amb motiu de les festes nadalenques, el restaurant ha incorporat plats especials per realçar els sabors de la temporada d’hivern.

Bufet el grill

Amb un aforament màxim de 130 persones, El Grill garanteix una experiència deliciosa, còmoda i segura, per a cadascun dels seus clients que es podran delectar amb una oferta gastronòmica variada, agradable i de qualitat per un molt bon preu, que resultarà encara més atractiu, gràcies al 10% de descompte, si utilitzeu la nova targeta digital My Pyri.