Els sabors més gourmet a Ana Cerezo Pernilea

Un concepte de botiga gourmet, amb zona de degustació, és que l’Ana Cerezo Pernilea ofereix als gastrònoms més sibarites del Principat i de fora de les nostres fronteres. Els queviures de qualitat són presents al cor d’Andorra la Vella.

Fotos: César De Pablos

És normal que, quan pensem en tota mena d’embotits ibèrics, se’ns faci la boca aigua, especialment quan aquests són de la qualitat més sublim, com només ho pot oferir Ana Cerezo Pernilea, un establiment singular que, des del novembre passat, delecta els paladars, tant dels clients locals com dels visitants.

Entre l’acurada selecció d’embotits, hi destaquen els pernils d’Extremadura, productes reconeguts mundialment per la seva excelsa qualitat i pel sabor tan inconfusible, però també podran gaudir d’altres DOP com ara Jabugo, Los Pedroches i Guijuelo. A més a més, Ana Cerezo Pernilea ofereix una nodrida selecció de formatges, i també vins, caves, xampanys, dolços, bombons, galetes, arrossos, pastes, foie, confits, conserves gallegues, olis, espècies, entre altres, que la converteixen en una autèntica botiga gourmet en la qual, qui així ho desitgi, també podrà demanar xarcuteria al tall. Tot el que es pugui emplatar, es podrà gaudir a la zona de degustació del local.

Per una comanda mínima de 30 euros, pots demanar els productes d’Ana Cerezo Pernilea, a qualsevol adreça del Principat d’Andorra.

L’excel·lència no és qüestió inherent només als productes, sinó al servei i l’atenció, propera i transparent, que l’equip d’Ana Cerezo Pernilea dona a cada persona. L’assessoria i el bon tracte mai no hi falten i, de tant en tant, hi tenen lloc diferents tasts de vins, per a complaure els clients més especials. Una de les trobades més recents, va permetre apreciar els atributs dels xampanys Baron Philippe de Rothschild i dels pernils Cinco Jotas.

Raons per visitar Ana Cerezo Pernilea? Moltes. Excuses per no fer-ho? Cap ni una! Considerant que l’establiment compta amb el suport de l’Ana Cerezo, en persona, i del mestre perniler Cristòbal Jaenes, donant suport en tots els esdeveniments privats i càterings, creiem fermament que aquesta és una experiència gastronòmica que has de provar!

Ana Cerezo Pernilea · C/ Les Canals, 3. AD500 Andorra la Vella · Reserves i comandes: +376 861 161

democrates 2023