La Burrata, fusió ideal de cuina turca i italiana

Les arrels mediterrànies de la cuina turca i italiana es posen de manifest més que mai als restaurants La Burrata i CocooRicó a Erts, on Yasin Gürlek demostra la seva experiència de més de 30 anys a la cuina. A més, compta amb una dilatada experiència en el món hoteler, on el seu grup té hotels a Grècia i a Turquia. Instal·lat a Andorra fa dos anys, Yasin proposa una cuina basada en el producte italià autèntic, amb influències de la cuina turca. De la mateixa cadena, hi ha restaurants a Nàpols i a Puigcerdà, i al març n’obrirà a la Seu d’Urgell.

Yasin Gürlek propietari de La BurrataA La Burrata fan les pizzes tradicionals al forn de llenya, un total de 19 varietats, amb mozzarella di Buffala, burrata i pernil de Parma, amb el tomàquet també importat d’Itàlia. Al mateix local, s’hi ofereixen els productes del restaurant CocooRicó, especialitzat en pollastres rostits amb brasa de carbó, segons una recepta turca amb salses especials, com la de curri, xampinyons i all o la de piripiri.

Sala del restaurant La Burrata
Foto: Paula Cristina

Els pollastres són de granja, de cria ecològica, pesen 1,2 k, i se serveixen amb amanida, patates fregides i salses a un preu de 9 euros. També es poden emportar a casa o fer-los lliurar pel mateix establiment. També preparen cuixes de pollastre a la llimona i hamburgueses de pollastre o de bou. Proposen igualment hamburgueses 100% de carn de bou, de 250 g, amb una recepta turca de la qual se’n guarda el secret des de fa 120 anys i que el Yasin va aprendre de cuiners turcs que tenen estrella Michelin. Les hamburgueses tenen un preu a partir de 8 euros.

Detalls La Burrata Erts
Foto: Paula Cristina

Pel que fa a les postres, totes són casolanes, amb un tiramisú excel·lent, flam de coco o crema catalana.

Restaurant La Burrata/CocooRicó. Hotel Erts. Carretera d’Erts, 90. Erts. Telèfon: +376 737 500.