Francesc López: “A Dermandtek disposem d’un làser innovador”

El doctor Francesc López Gil, dermatòleg i director mèdic de la Clínica Dermandtek, es mostra molt satisfet de poder oferir a Andorra en exclusiva, un aparell de làser d’última generació que permet tractar totes les afeccions cutànies amb les màximes garanties mèdiques.

Què ofereix d’especial la Clínica Dermandtek a Andorra?

Vam voler recrear a Andorra el mateix model que tenim a la Clínica Teknon de Barcelona des de fa 19 anys; allà ens vam especialitzar en els tractaments amb làser i des del 2014 oferim aquest servei a Andorra. Hem aprofitat la nostra experiència de prop de 20 anys per brindar a la població del Principat el millor servei. Tractem tota mena de problemes de pell, ja siguin mèdics o estètics. A mesura que la tecnologia va avançant, anem incorporant nous dispositius a la Clínica com aquest, el Nordlys by Ellipse, que optimitza els resultats dels tractaments: eliminació de taques, de cuperosi o rosàcia, de berrugues, aranyes vasculars, venetes, estries, cicatrius o marques d’acne. També fem tractaments per tancar els porus, per allisar la pell i donar-li una textura més fina per aconseguir un rejoveniment facial. Tot això són procediments que es fan sense cap mena de risc i amb una recuperació molt ràpida. L’endemà del tractament, la persona pot anar a treballar sense que se li noti, només amb una mica de maquillatge. Amb només dues o tres sessions, els resultats són molt evidents.

“El tractament no és invasiu, no pot cremar la pell, no és gens agressiu, i és el més efectiu del mercat”

Abans i després: reducció de pit a Dermandtek
Abans i després: reducció de pit a Dermandtek
Què té d’especial el Nordlys by Ellipse?

Es pot afirmar que avui en dia és la plataforma làser número 1 del món. És el làser més avançat del mercat, el més innovador, segur, i el que ofereix totes les garanties de bons resultats. El tractament no és invasiu, no crema la pell, no és gens agressiu i el més important és completament segur i eficaç i no té efectes secundaris. Això ens permet oferir als pacients uns resultats ràpids, satisfactoris i amb el màxim nivell de seguretat que no existia en aparells més antics, en què hi havia risc de cremada.

Però per utilitzar aquest làser s’ha d’estar prou qualificat…

I tant! Només tenen accés a aquests aparells els dermatòlegs amb prou experiència i amb una sòlida formació. Ellipse només ven aquesta plataforma làser a les clíniques que compten amb els professionals adequats, que son capaços d’identificar cada patologia per triar el dispositiu ideal en cada cas.

Abans i després: Tractament de taques a la pell Dermandtek
Abans i després: Tractament de taques a la pell – Dermandtek
És l’únic aparell d’aquestes característiques a Andorra?

Sí, i a la Clínica Dermandtek en tenim l’exclusiva. És el que dona millors resultats.

El tractament és dolorós?

No, en absolut. Durant el procés es percep una sensació de fred, i un cop finalitzat la persona sent escalfor en la zona tractada, que es dissipa en un parell d’hores.

És recomanable fer-se làser a l’hivern…

Sí, normalment recomanem fer els tractaments entre octubre i maig, per evitar la intensitat dels rajos del sol.

Abans i després: Tractament d'acnè - Dermandtek
Abans i després: Tractament d’acnè – Dermandtek
Quan val una sessió?

Uns 300 euros. Normalment, amb dues sessions es resol el problema.

I es poden tractar tota mena de taques?

Sí, sempre que no es tracti de melanomes. L’aplicació del làser a un melanoma està formalment contraindicada. Per això és tan important que el professional que utilitzi el làser sigui dermatòleg per poder distingir en cada cas si es tracta d’una taca o d’un melanoma.