(+Fotos) Parada tècnica del ral·li Millesim GT Tour Cevennes Rousillon a la Borda del Pi

Enguany, el Millesim GT Tour Cevennes Rousillon, va passar per Andorra i va fer una ‘parada tècnica’ a la Borda del Pi, on va poder gaudir d’una de les millors vistes i gastronomia del país.

Fotos: Noelia Farias

El nostre país va acollir el final de la segona etapa del ral·li amb el tram cronometrat entre el Roc del Quer i Ordino, així com l’inici de la tercera amb sortida a l’hotel Babot i arribada a Canillo.  Durant quatre dies, els 43 cotxes participants van fer un recorregut de 1.160 quilòmetres, 200 dels quals es corresponen a catorze proves especials de regularitat en carretera tancada – dues a Andorra- i una en circuit.

Des de l’organització del ral·li van assenyalar que l’etapa andorrana va ser la gran novetat d’enguany per als corredors de la prova, que van poder gaudir dels millors paisatges del nostre país, tastar la gastronomia feta a casa i allotjar-se en hotels de primera categoria.  En aquest sentit, Enric Tarrado Vives, president de l’ACA, va destacar la satisfacció de l’entitat per contribuir, de manera activa, a  la promoció turística del nostre país, tant dins com fora de les nostres fronteres, i també per poder acollir dues proves d’una competició d’aquestes característiques.

Una prova que reuneix tots els components

Des dels seus inicis, el Millesim GT Tour Cevennes Rousillon, l’únic ral·li europeu de sèrie GT, es va caracteritzar per ser una competició que articula el plaer pel motor amb els paisatges i la bona gastronomia.

Aquest esdeveniment automobilístic va ser el segon dels sis que se celebraran a Andorra durant el 2022. La següent cita serà la Pujada Arinsal, que tindrà lloc del 17 al juny, després el Ral·li d’Andorra, el pròxim 17 de setembre; i l’Andorra Sotheby’s Winter Rally, que es disputarà el 18 de desembre.

Borda del Pi

El divendres 20 de maig, la Borda del Pi, va ser l’encarregada d’acollir més d’una quarantena de persones, entre pilots i copilots, que es van donar cita a l’establiment per tastar el càtering que va preparar l’equip de Sauleda. Els participants van poder degustar grissines de formatge, assortiment de canapès, bastonets de full salat, salmó marinat amb formatge, encenalls de pernil amb torradetes, i també diferents tipus d’amanides i cassoletes. Pel que fa a les postres, van tastar la mini pastisseria de Sauleda i broquetes de fruita natural.

Situada a 1.890 metres d’altitud, en un entorn privilegiat als Pirineus, envoltada de naturalesa, en el cor de la Vall de Montaup, a la Parròquia de Canillo, la Borda del Pi és, des del 2009, un lloc únic al Principat. Un espai per gaudir de la tranquil·litat i de la pràctica de qualsevol activitat, principalment esportiva, en família i amb amics i, aleshores, per viure una de les millors experiències gastronòmiques d’Andorra.

 

Parada tècnica a la Borda del Pi del Millesim GT Tour Cevennes Rousillon