El nou resident de Faber Andorra exhibeix ‘Tend to the Garden’ a Taranmana

El cineasta experimental nord-americà, Colby Theriault Smith, és al nostre país com a nou resident de Faber Andorra. Com a part de la seva estada al Principat, va projectar un curtmetratge de la seva autoria a la galeria Taranmana.

Fotos: Galeria Taranmana

Colby Theriault SmithColby Theriault Smith, originari de Connecticut, als Estats Units, és un cineasta que explora la cultural local, la connexió humana, la natura i el surrealisme a través del cinema documental i de ficció.

L’artista impartirà un taller de filmació amb smartphones per als alumnes del primer curs de Batxillerat Professional del Centre de Formació Professional d’Aixovall

Durant els darrers tres anys, la curiositat i la seva passió l’han portat a països com ara Cambodja, Tailàndia, Israel, Turquia i Suècia. Actualment, Smith és al nostre país com a nou hoste de la residència d’arts, ciències i humanitats del Govern, Faber Andorra, per dur a terme un altre projecte cinematogràfic experimental –previsiblement un altre curtmetratge– per ressaltar l’exuberància i bellesa natural del Comapedrosa..

Resident Faber Andorra

Durant la seva estada, el passat 19 de maig, a la Galeria Taranmana, Colby Smith va presentar el film ‘Tend to the Garden’, un curt rodat el 2020 que explora el surrealisme a través de la dansa, la natura i la feminitat.

Colby Theriault Smith