Especial decoració: els espais exteriors, les idees més relaxants per a aquest estiu

Els espais exteriors, igual que passa amb els interiors o amb la roba, també estan subjectes a les modes i les noves tendències. El 2020 porta nous materials, molts resistents als raigs UV i a l’aigua, a la vegada que permeten realitzar una infinitat de dissenys i figures geomètriques. Però també els materials naturals segueixen ocupant un important espai en les nostres terrasses i jardins, i la fusta en tons clars i combinada amb detalls en color negre o metall, són una de les opcions que enguany veureu en aquests espais. I ja que parlem de materials naturals, els mobles i complements d’exterior fets amb fibres naturals, són imprescindibles per aquest estiu. Cistelles, tauletes, catifes o pufs, seran accessoris que aportaran calidesa al vostre espai, això sí, millor sota coberta. Pel que fa als colors, s’imposen els colors pastel que proporcionen un toc de suavitat, frescor i lluminositat.

A banda dels estils i colors, també hi ha elements que poden convertir la nostra terrassa o jardí, en el paradís del descans. Si tenim espai suficient, podem incorporar pèrgoles, porxos o garlandes, que a banda de comoditat, aportaran un aire molt modern al nostre espai exterior. Les pèrgoles poden ser en fusta, ferro, alumini i, fins i tot, una combinació d’aquests materials, fixes o retràctils, i de diferents formes i dimensions. Sigui com sigui, a banda de bellesa, són elements imprescindibles per a guanyar noves zones a l’exterior

Tot Natura

Igual que passa amb les pèrgoles, el porxo és l’espai exterior tradicional, que la gran majoria de cases habilitaven per a fer vida a l’exterior. Generalment eren estructures metàl·liques o columnes d’obra, amb taula i bancs i coberta vegetal. Però en l’actualitat existeixen moltes més opcions, com ara rústic, boho o ultramoderns, així com un gran ventall de complements, que el converteixen en l’espai perfecte per a gaudir del dia o la nit d’estiu.

La GespaLes garlandes estan més de moda que mai, ja que generen ambients càlids i acollidors i també són un element decoratiu imprescindible per a les nits d’estiu, les clàssiques són tendència.