Especial Interiorisme i Decoració: Codi natura, la base dels complements del 2022

Funcionalitat i bon gust són la base del disseny d’interiors, però enguany se suma un altre element a l’equació, la comoditat. Les textures i colors comfy, amb fibres naturals i patrons vegetals, són tendència per aquest 2022, ja que s’han convertit en sinònim de tranquil·litat i benestar emocional.

Després d’anys molt difícils per al món, la llar esdevé un petit temple de benestar en el qual la natura és molt present, amb teixits de fibres orgàniques i estampats que recuperen l’essència d’allò salvatge, verd i lliure.

Patrons vegetals, sense excessos

A banda de introduir-hi plantes, pots aportar un toc de natura a casa teva amb estampats vegetals –ètnics també funcionen– que contrastin moderadament dels teus mobles. L’objectiu és que, tant coixins com mantes, destaquin, però que, al mateix temps, no trenquin l’harmonia de l’espai. Combina aquests coixins amb la gamma de sofàs Flexform, CasaDesús, Potocco, Lema i Désirée a M4 Disseny by Cubiñá.

Teixits sostenibles

La connexió amb la natura també serà possible a través del tacte, amb teixits vegetals i d’origen sostenible, com ara el cotó orgànic, la llana d’alpaca i el cànem, que no només resulten agradables a la vista sinó que aporten una textura rústica i confortable que porten la natura de l’exterior cap a l’interior. Descobreix les catifes de KP i Cotlin a M4 Disseny by Cubiñà.

Fibra a l’alçada

Les làmpades de fibres naturals, especialment les suspeses, continuen essent tot un encert, ja que aporten calidesa i llum alhora que un toc d’encant.