Tiki Shop, la botiga dels freestylers

Des del 2004, Tiki Shop s’ha convertit en la botiga de referència per als aficionats i apassionats del freestyle, tant de l’skate i l’snowboard com dels revolucionaris patinets que han vingut per a quedar-se.

“El que ens diferencia de la resta és que no només som una botiga que ven, sinó que també donem un servei tècnic i de manteniment acurat”, expliquen el Jaume i l’Ester, els seus propietaris, sobre Tiki Shop, un establiment que ha convertit els seus clients en amics.

La roba tècnica i les taules i accessoris de snowboard salten a la vista amb marques icòniques i emblemàtiques com ara Santa Cruz i Independent, però també n’hi ha Triton, Tony Hawk, Nomad, RAD, Root Industries, Speed Demons, Hipe, Longway Scooters, Bestial Wolf, Blunt, Apex i Hydroponic, que, a banda de captivar-nos amb els seus skates i surfskates, presenta una nova col·lecció de roba dedicada a la irreverent sèrie South Park. També hi trobem una varietat de cruiser boards, longboards i les molt portàtils pennyboards, amb tots els accessoris i eines per personalitzar-les al teu gust.

Jaume i Ester a Tiki Shop Andorra

I, ara que el bon temps sembla cada vegada més a prop, és moment de treure a col·lació els patinets i els roller skates i patins en línia, dels quals n’hi ha una gran varietat. Però, si vols atraure totes les mirades, potser hauràs de valorar els scooters Bison d’EcoXtrem, capaços d’assolir 25 km/h amb una autonomia d’entre 30 i 40 km, gràcies al seu motor d’alta potència de 48 v i 800 w. Una passada!

Roba hydroponic a Tiki shop

El Jaume i l’Ester defineixen molt bé el que és Tiki Shop, “una botiga diferent amb coses diferents”. I, precisament, en la recerca d’allò curiós i que poques persones tenen, aquest establiment de 18 anys d’existència posa al teu abast tota una gamma de rampes i baranes per a fingerboard de la firma alemanya Blackriver.

No ho dubtis més i gaudeix de l’estiu més mogut i divertit amb Tiki Shop!