Especial Interiorisme i Decoració: Cuines

Simplicitat i funcionalitat · SERIE D12 DICA

En aquest model la bellesa funcional és protagonista. La nova Sèrie D12 ha estat dissenyada amb un especial èmfasi en la simplicitat, en la qualitat i bellesa dels materials, així com en la precisió de nous sistemes amb solucions tècniques úniques. Una simplicitat formal que amaga un complex desenvolupament tècnic.

Integració a la resta de la llar

Amb la nova Sèrie D12, la cuina s’obre a la resta de la casa generant espais de convivència amb una elegància atemporal. El disseny i els materials amb els quals ha estat fabricada aporten una agradable continuïtat entre els espais, creant ambients més funcionals i contemporanis.

L’àmplia gamma de peces de la Sèrie D12 permet connectar la cuina amb el saló. Per això, el Sistema de Paret Equipada integra el mobiliari de saló aportant diferents funcions segons cada estada. Els perfils estructurals de la paret equipada permeten una infinitat de possibilitats estètiques i la màxima qualitat funcional. Aquest sistema confereix a la paret una practicitat única, on s’integren vitrines, mobles suspesos o unes elegants baldes de 3 mm de gruix on tot està a mà.

Disponible a Sistema Cuina

Inspiració ‘Made in the Kitchen’

Amb la seva distintiva il·luminació i un disseny atemporal, la seva particular arquitectura es converteix en una obra d’art i crea un ambient exclusiu.

La nova SieMatic SLX Ceramic sense tiradors, amb fronts i plaques de cocció de ceràmica resistent, és ideal per als conceptes de cuina oberta, acollidora i exigent pel que respecta al disseny. El seu impressionant acabat, d’aspecte molt natural, s’ajusta perfectament a les unions dels pràctics extensibles. La llum LED dels perfils còncaus, tant verticals com horitzontals, regulable segons el moment, fa que les delicades plaques de cocció semblin surar i que tota la cuina tingui una atmosfera molt especial.

Aquesta monumental SieMatic SLX ha posat en escena un fort contrast entre blanc i negre i una sàvia mescla de ceràmica, laca i cristall. El disseny blanc d’aquesta SieMatic SLX Ceramic es basa en una combinació de diversos monòlits.

Disponible a SieMatic Andorra

Leicht, la solució ideal per a grans espais
La cuina Leicht Bossa-e | Bossa | Kera | Madero és una cuina que combina colors més foscos de l’habitual, destacant, sobretot, el color gris i el marró de la fusta de noguera que revesteix els espais.

Els armaris de la cuina i els seus mobles no tenen tiradors pel que tot l’emmagatzematge queda ocult. Perquè la imatge de conjunt continuï sent harmoniosa i de gran qualitat, fins i tot amb els armaris oberts, tant els frontals com els mateixos cants estan revestits amb ceràmica.
És una cuina ideal per a grans espais, ja que té una illa independent situada enfront del moble de la cuina amb una ceràmica de màxima qualitat.

L’alçada dels mobles ha estat modificada a 86 cm, per a destacar l’aspecte cúbic del disseny. L’interior dels llocs d’emmagatzematge és de color gris carbó, la qual cosa encaixa molt bé amb tot el conjunt de la cuina que és fosc. Detalls com l’aixeteria en colors a joc completen la planificació.

Disponible a Riba Andorra

Els tres models que més destaquen de Nolte Küchen

Les cuines de Nolte Küchen s’adapten fàcilment a qualsevol espai. Amb la finalitat de poder oferir una cuina de somni, any rere any, la marca dissenya innovadors models, en els quals mai es deixen de banda els detalls d’alta qualitat.

Matrix150
En el cas de la Matrix150, les mesures modulars d’un escalat uniforme de 150 mm, creen una estructura de línies homogènies per als mobles de base i alts, en la qual tots els electrodomèstics estàndard poden integrar-se fàcilment.

MatrixArt
La MatrixArt destaca per ser una cuina sense tiradors. En aquest cas, la ranura del tirador de MatrixArt està integrada en l’armari i el seu sistema d’il·luminació regulable basat en Leds, permet regular entre tons de llum càlids i freds.

Matrix 900
La Matrix 900 amb una alçada de carcassa de 900 mm, ofereix un 20% més d’espai útil que l’altura estàndard de 750 mm Combinada amb un sòcol baix, ofereix un aspecte modern amb una altura de treball ergonòmica.


Disponible a Palmir Espineta

Elegància, disseny i qualitat

La cuina PR19 KOBE és un concepte de disseny que té com a objectiu atendre les demandes més exigents del mercat, aportant elegància, disseny i qualitat en les seves solucions, però que també manté com a denominador comú la combinació d’estètica i funcionalitat pràctica en tot el seu desenvolupament conceptual.

L’illa central, amb espai per situar uns tamborets, és ideal per  esmorzar o fer un petit snack. Mentre es prepara el menjar, pots prendre un aperitiu amb els amics o amb la família.

Els elements decoratius com ara els mobles oberts o les vitrines poden ser disposats tant en la cuina com en el menjador, generant harmonia i funcionalitat en l’ambient.

Disponible a Bellacer

Les instal·lacions de vegetació natural de Greenarea són perfectament compatible amb les últimes tendències d’interiorisme i decoració per a cuines.