Especial Interiorisme i Decoració: KARE Design, creativitat sense límits

Idees úniques i diversió sense límits en el disseny i la decoració d’interiors. Aquests són els valors que simbolitza i que porta en el seu ADN KARE, la marca alemanya amb més de 40 anys en el mercat i que va arribar en exclusiva a Andorra de la mà de Roca & Ribes fa setze anys.

Amb 200 botigues en 50 països i sota el lema ‘Joy of living’, KARE s’ha convertit en sinònim d’idees de decoració úniques, inconformistes i autèntiques. L’empresa sorprèn els seus seguidors amb la seva incomparable i inesgotable varietat de mobiliari, il·luminació i accessoris de decoració, realitzats de manera exclusiva, que trenquen amb tots els patrons establerts.

Modern Times és un estil molt vintage, que es pot combinar amb diferents tipus de quadres, alguns dels quals, per exemple, tenen imatges dels anys 80 com els de la Marilyn Monroe, que conviuen harmoniosament al costat d’altres objectes i accessoris únics. Segons Antonio Monge, interiorista i decorador de Roca & Ribes, Modern Times “és un concepte que es pot adaptar perfectament a altres estils com ara el rústic”.  Enguany, la marca ha introduït algunes de les tendències provinents de fires internacionals com la de Milà, París, i altres de gran renom.   Aquesta és una proposta ideal per a tots aquells que valoren la creativitat i la llibertat en el disseny d’interiors.

L’estil atemporal i modern d’aquest sofà  fa que  sigui fàcil decorar i que es pugui combinar amb altres colors, segons la temporada o el gust.

Sens dubte, el vellut és el material que ha guanyat major protagonisme aquesta temporada, no només per la seva resistència sinó també per la seva versatilitat.

En aquest cas, el sofà cantonada color curri fa joc, per una banda, amb el to daurat present en els miralls i en el quadre i per altra, amb la catifa de pell amb dibuixos geomètrics que es troba a terra. Els miralls, ni rodons ni angulars, fascinen per les seves formes orgàniques, que els fa semblar una instal·lació d’art.

La taula que acompanya el sofà, realitzada amb metall de color coure i tapa de mirall, li dona el toc de glamur a la sala. La seva construcció de filigrana fa que el sòl romangui visible fent que tot es vegi lleuger i espaiós. El quadre Hidden Eyes és un accessori de decoració exclusiu que millora a les parets nues i amb una aura subtilment luxosa.

 Línia Elegance

Aquest estil ofereix diferents colors i opcions, des dels verds, els roses i els grisos, fins al beix. El capçal del llit, realitzat en vellut, es pot reentapissar també de pell.

Els mobles entapissats d’aquesta col·lecció s’inspiren en l’aspecte del llegendari estil Chesterfield. Seguint el seu propi camí i fidel als seus dissenys, KARE sorprèn amb la seva refrescant reinterpretació d’aquest disseny clàssic.

La barreja de colors càlids presents en el dormitori generen un ambient elegant, fresc i modern.

Dins de la línia Elegance, els detalls cobren molta més força i fan que destaquin pel seu estil glamurós i excèntric.

KARE ANDORRA – ROCA & RIBES · Av. Meritxell, 116 · Andorra la Vella · Tel.: +376 877 700 · 

L’espai KARE està ubicat en dos nivells, a la planta baixa i a la planta alta de la botiga Roca & Ribes i ofereix assessorament personalitzat, planificació del disseny i decoració, muntatge del mobiliari en el domicili i servei postvenda.