Idees de decoració: estiu per fer canvis i innovar a la llar

La satisfacció de realitzar un objecte únic i amb les nostres mans és una sensació molt especial. Sembla que en aquesta època de l’any, la majoria està més engrescada per fer canvis i innovar a la llar. Aquest mes us proposem, entre altres, un racó per poder posar en pràctica tot allò que se us passa pel cap.

Racó per manualitats

Per poder portar a terme tots els consells i trucs que us proposem, tenir una zona o petit taller per dur-les a terme és molt útil. Aquesta taula consisteix en dues escales i un taulell de fusta. L’organitzador per les cintes és un marc amb uns cordills des d’on penjar-les. Unes capses i llaunes com a contenidors i ja tenim el nostre taller de manualitats.

Idees per innovar racó de manualitatsCapses de fruita

Amb les capses de fruita de fusta, farem un moble de menjador, dels de tota la vida, amb molt d’espai per emmagatzemar i, per descomptat amb un lloc especial per al televisor. En aquest cas s’ha respectat l’aspecte natural de la fusta, però es pot donar color i també decapar.

Capses de fruitaLletres i flors

L’estètica de les màquines d’escriure, sobretot les de l’època com la de la imatge, pot donar encant a qualsevol racó on se la posi. En aquest cas, s’ha optat per un ús potser agosarat, però la relació de la màquina i les plantes, és única i, pot aportar un toc de màgia a la terrassa o jardí.

Màquina d'escriure i plantesPlantes trepadores

Aquest projecte tant potser per exterior o interior,  l’important és escollir bé el palet i donar-li un tractament a la fusta, per tal que les humitats de les plantes no ho deteriorin massa ràpid. Perquè sigui més pràctic, cal retirar algun dels llistons. L’important és que la planta trobi a on agafar-se per poder créixer i trepar.

Plantes trepadoresMotlles de llum

Com en d’altres ocasions en què us hem proposat llums de sostre, aquí només caldrà una mica de traça per fer el forat al fons d’un motlle de flam de metall. Si en podeu recuperar un de l’àvia, millor. Només caldrà col·locar el mecanisme on va enroscada la bombeta i ja tenim un llum perfecte per a la nostra cuina.

Motlles de llum