El Campus 3×3 Nacho Martín es prepara per rebre joves de tot Andorra

Després de l’èxit obtingut l’any passat, el Campus 3×3 Nacho Martín torna a Andorra per formar i divertir a nens i joves de tot el Principat d’Andorra, des del 16 al 21 de juliol, al Complex Esportiu del Prat del Roure.

Campus 3x3 Nacho MartinEn una roda de premsa i acompanyat de la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, l’ala-pivot del Bàsquet Manresa, Nacho Martín, va expressar el seu entusiasme per tornar a Andorra per a compartir els seus coneixements amb els nois que volen divertir-se i millorar les seves habilitats.

Trini Marín i Nacho Martin al Comú d'Escaldes-Engordany
Foto: César De Pablos

 “Esperem aconseguir aproximadament la mateixa quantitat de nens que vam rebre l’any passat, més o menys 50 participants”, va manifestar el jugador espanyol. Tanmateix, Martín va reconèixer el creixement i la popularitat que la modalitat de basquetbol 3×3 està guanyant al país.

Roda de premsa Nacho Martín i Trini Marín
Foto: César De Pablos

Enguany, el campus de basquetbol tindrà el suport de l’empresa Financera d’Assegurances, tal com va succeir l’any passat. A més, el Comú d’Escaldes-Engordany, la Federació Internacional de Basquetbol (FIBA), la Federació Andorrana de Basquetbol (FAB), Puleva, Neon i Superdry, completaran l’equip d’institucions i empreses col·laboradores.

Nacho Martín, jugador del Bàsquet Manresa
Foto: César De Pablos

Les inscripcions del Campus 3×3 Nacho Martín estan obertes a la pàgina web oficial de la FAB, per a nois i noies de 7 a 20 anys.

Jordi Olcina, Enric Sorribas, Trini Marin i Nacho Martin
Foto: César De Pablos