Interiorisme i Decoració: plantes i jardins

Amb l’arribada de la pandèmia, també ha arribat a les nostres vides la necessitat de trobar espais oberts, on poder oxigenar-nos, però no només els nostres pulmons, sinó també  la nostra vida. Els hàbits d’estar tancats constantment, sigui a la feina o als nostres edificis, sense balcons, ens han forçat a buscar espais més amplis i lliures. És per això que, cada vegades més, la prioritat a l’hora de triar la nostra llar és, sens dubte, que sigui una casa i que tingui el suficient espai per poder caminar al seu voltant i, si fos possible, amb terreny per poder crear el nostre propi jardí.

Tenint en compte el que acabem d’esmentar, no és gens estrany que, cada vegada més, els ciutadans s’interessin més per les plantes de jardí i, com ja sabem d’aquesta inquietud, aquí us deixem uns quants consells per a poder lluir un excel·lent jardí aquesta nova temporada.

Sens dubte, les plantes natives són les grans protagonistes d’aquesta temporada primavera/estiu, ja que seran les més òptimes per adaptar-se a les nostres condicions meteorològiques. Però, si preferiu altres opcions, també podeu apostar per plantes o arbustos que, a banda de textura i color, també ens poden aportar els seus fruits i flors, com ara taronger, tomàquets, etc… Una opció, cada vegada més estesa entre els aficionats a la jardineria.

Però, si encara gaudiu de més espai, els espais exteriors s’han convertit en espais de treball i d’entreteniment, així que mirarem de dotar-lo de tot el necessari, com ara pèrgoles, tendals, fonts, xemeneies exteriors i mobles d’exteriors, que ens permetran gaudir de l’exterior, amb les mateixes condicions que ho fem a l’interior. El pròxim número d ela nostra revista, us oferirà tot un seguit de plantes que podeu cultivar en el vostre jardí.