Les tendències estiuenques de mobles de terrassa i jardí per al 2023

Amb l’arribada de l’estiu, és el moment perfecte per gaudir dels espais exteriors de la nostra llar, com ara la terrassa o el jardí. Una manera de donar-li vida i personalitat a aquestes àrees és a través de la selecció adequada de mobles i accessoris. Si esteu buscant renovar o crear un espai exterior espectacular, aquí teniu algunes de les tendències més populars per a mobles de terrassa i jardí, que seran imprescindibles aquest estiu del 2023.

Mobiliari de ratan o vime: El mobiliari de ratan o vime continua sent una opció clàssica i elegant per a espais exteriors. Aquest material natural aporta calidesa i una sensació de relaxació, perfecta per a crear un ambient acollidor. Siguin sofàs, cadires o taules de cafè, aquests mobles són ideals per a qualsevol terrassa o jardí.

tendències de decoració per a jardí i terrassa

Palets reutilitzats: Els mobles de palets reciclats continuen guanyant popularitat per la seva aparença rústica i el seu caràcter sostenible. Podeu optar per sofàs, taules i tamborets que combinin diferents palets, o fins i tot crear els vostres propis mobles personalitzats amb aquest material versàtil. Aquesta opció és perfecta per a aquells que busquen un estil casual i creatiu.

tendències de decoració per a jardí i terrassa

Mobiliari modular: El mobiliari modular és una tendència que guanya terreny en l’àmbit exterior. Aquests conjunts de mobles versàtils permeten adaptar-se a les necessitats i als espais disponibles. Podeu combinar peces per crear sofàs en forma de L, taules de menjador o fins i tot llits de sòl. Aquesta opció us permetrà canviar i reconfigurar el vostre espai amb facilitat.

tendències de decoració per a jardí i terrassa

Colors vius i audaços: Aquest estiu, els colors vius i audaços són els protagonistes en la decoració exterior. Des de cadires i taules pintades en tons vibrants fins a coixins i teles estampades amb dissenys atrevits, aquesta tendència aporta vitalitat i alegria als espais. Atreviu-vos amb colors com ara el groc, el taronja, el blau elèctric o el rosa fúcsia per donar-li un toc fresc i contemporani a la vostra terrassa o jardí.

tendències de decoració per a jardí i terrassa

Il·luminació ambiental: No oblidem la importància de l’efecte de la il·luminació en els espais exteriors. Les tendències per aquest estiu apunten cap a l’ús de llums ambientals que creïn un ambient càlid i acollidor durant les nits estiuenques. Làmpades de corda, candeleres o fanals de disseny són algunes opcions per aconseguir aquest efecte màgic.

Sigui quina sigui la vostra preferència, aquestes tendències us proporcionaran inspiració per aconseguir un espai exterior elegant, funcional i acollidor per poder gaudir de l’estiu. Recordeu sempre triar materials resistents a les condicions meteorològiques i assegurar-vos de mantenir els mobles protegits durant els mesos d’hivern. Amb una bona selecció de mobles i accessoris, transformeu la vostra terrassa o jardí en un lloc de relaxació i diversió durant tota la temporada estiuenca.