Propostes de decoració per a canviar l’aspecte de casa aquest estiu

Amb l’estiu ben a prop tenim ja el cos amb ganes d’exteriors i calor. Amb la nova estació ens ve de gust canviar l’aspecte de casa nostra. Les següents propostes seran molt benvingudes.

Les aparences enganyen

Aquesta proposta està pensada per als que no tenen temps o paciència per ocupar-se de les plantes de casa. Hem de comptar amb un test de mida mitjana (uns 25cm de diàmetre), sorra per omplir-lo i un grapat de pedres de riu. Aquestes són les més adequades ja que reprodueixen millor la forma dels cactus. Només caldrà pintar-les, una tasca bastant senzilla, i trobar un lloc idoni per lluir aquest conjunt vegetal tan peculiar.

Cactus artificial per l'estiuEl racó oblidat

Les portes són uns elements del mobiliari que hem tractat en diferents ocasions en aquesta secció. Són peces que, per la seva estructura permeten una transformació senzilla i versàtil. Així, en aquesta ocasió només caldrà tallar-la verticalment per la meitat i afegir uns triangles que faran el paper de baldes. Aquesta raconera transformarà l’habitació i es convertirà en la protagonista de qualsevol ambient.

Idees estiu: decoracióUn calaix suspès

Mai hi ha suficient espai per emmagatzemar objectes. Els mobles antics tenen ara més que mai un espai privilegiat en qualsevol projecte de decoració, però s’ha de saber treure’n el màxim partit. És el cas dels calaixos que com veiem a la imatge es poden convertir en una tauleta auxiliar, o per què no, en una prestatgeria de paret. Els podem mantenir en el seu estat original o aportar els colors tendència de la temporada.

L’estiu dels més petits

Aquest projecte és ideal per als mesos d’estiu i sobretot per als més petits. Es tracta d’aprofitar una pica de cuina, col·locant-la en una estructura de fusta, tipus taula de jocs infantil, creant un espai d’esbarjo per als menuts. Ja no patirem perquè estiguin jugant amb aigua i altres elements com la terra, ja que aquesta estructura és perfecta per fer-ho. També podem afegir una prestatgeria raconera de dutxa, perquè puguin guardar els estris i joguines.

Un món petit

I com les vacances d’estiu estant molt a la bora, continuarem pensant en els menuts. En aquesta ocasió utilitzarem la cèlebre escala d’una coneguda marca sueca de mobiliari. Una mica de pintura i un parell d’aplicacions més i tindrem la cuina de joguina que molts nens i nenes esperen tenir a la seva habitació. Els complements es poden adquirir en qualsevol botiga de bricolatge.