Viatges Emocions recomana 4 hotels exclusius en destins únics

En tot viatge, el destí és l’element principal a tenir en compte. Però no es pot passar per alt l’allotjament, ja que existeixen tota una sèrie d’hotels, situats en destinacions úniques que ja mereixen el desplaçament. Viatges Emocions ha assistit al Luxury Workshop de Southerncross, un de les seus majoristes de confiança, i us presenten les seves propostes més exclusives.

Belmond Hotel Das Cataratas

És una cadena propietària d’hotels, trens i creuer únics, enclavats en els llocs més privilegiats del planeta. El seu Hotel a Iguazú, per exemple, té les vistes més espectaculars i exclusives de les cataractes, un edifici colonial pintat amb tons roses i perfectament mimetitzat amb el paisatge.

Especial hotels: Belmond Hotel Das Cataratas

The Siam Bangkok

The Siam és un petit hotel boutique de només 39 habitacions situat a la vora del Riu Chao Phraya, on hi trobem els hotels de més qualitat de la ciutat. La seva dimensió permet oferir un tracte i un servei personalitzat i de 5 estrelles. Totes les suites tenen vistes al riu i n’hi ha que fins i tot tenen piscina privada. Tot un oasis a la bulliciosa capital de Tailàndia. Com a curiositat, a l’hotel s’hi poden practicar activitats com la boxa, un esport molt tradicional al país, fer classes de cuina o gaudir de la tranquil·litat que ens ofereix la sala de música.

Especial Hotels: The Siam

Velaa Private Island Maldives

Un autèntic paradís a les Illes Maldives. 47 viles situades a la platja o sobre l’oceà amb vistes úniques. La privacitat es manté en tot moment gràcies a l’estratègica situació de cada habitació i a la natura salvatge que l’envolta. Els hostes d’aquest hotel poden gaudir de les instal·lacions a través del camp de golf, l’spa, amb tractaments holístics, ayurveda i de meditació (nominat als Luxury World SPA Awards 2018), o les diferents activitats que s’hi desenvolupen: tast de vi, submarinisme, snorkel, etc.) El Velaa disposa a la seva illa de la torre més alta de les Maldives, una torre de 5 pisos perfectament integrada en l’entorn on hi trobem el restaurant Tavaru.

Hotels Velaa

Rosewood Puebla

Sorgit de les orgulloses tradicions, Rosewood Puebla s’inspira de la riquesa cultural de la ciutat colonial. Un hotel boutique Colonial, situat en una de les ciutats més autèntiques de Mèxic, Puebla. El centre històric és Patrimoni de la Humanitat de la Unesco. L’hotel, a banda d’estar ubicat en un edifici històric, es mimetitza amb la ciutat, oferint activitats culturals i gastronòmiques que ens apropen a la cultura tradicional de Puebla.

Destins recomanats per Viatges Emocions
Tel. (+376) 829 044 (Oficina Escaldes) | 806006 (Oficina Andorra) | 807 900 (Oficina Andorra)