Mazda CX-30 M Hybrid, més llibertat de moviment

El nou SUV compacte de Mazda ofereix una conducció segura i intuïtiva, que dona com a resultat una perfecta harmonia entre cotxe i conductor, gràcies a la innovadora tecnologia de motos Skyactiv-X.

Fotos: Mazda

El nou motor del Mazda CX-30 és probablement la joia de la corona, ja que utilitza la revolucionària tecnologia SPCCI (encesa de compressió controlada per espurna), que permet una major eficiència del combustible, un major rendiment i menys emissions de CO2. El motor Skyactiv-X, amb el sistema Mazda M Hybrid, entra en la categoria de microhíbrids, ja que va acompanyat d’un petit motor elèctric, alimentat per una bateria de 24V.

Detalls interiors del Mazda CX-30 M HybridCom ho planteja el mateix fabricant japonès, el Mazda CX-30 M Hybrid és un vehicle elegant amb les línies estilitzades d’un coupè, però amb la força d’un SUV. Les seves dimensions el fan un cotxe molt còmode per a conduir en la ciutat, però també és prou versàtil com per a emportar-te tot el que necessitis en una travessia. El Mazda CX-30 M Hybrid és un cotxe amb rendiment dinàmic i potent, que aconsegueix un nivell de confort i seguretat excel·lents.

Silueta del Mazda CX-30 M HybridDes del punt de vista del disseny i la comoditat, Mazda ha creat un cotxe que ens atrapa a simple vista, ja que la seva silueta fa joc amb les llums i ombres que es reflecteixen en la superfície de la carrosseria. El sistema de so Mazda Harmonic Acoustics, aïlla els sorolls externs perquè gaudeixis d’un viatge tranquil i lliure de molèsties.

Sistema de so Bose del Mazda CX-30 M HybridEl sistema MZD Connect et mantindrà sempre connectat, ja que integra Android Auto i Apple CarPlay, a banda de les habituals funcions de reproducció multimèdia. Tota aquesta tecnologia, va emmarcada en un interior espaiós i lluminós, amb acabats de primeríssima qualitat.

Demana el teu Mazda CX-30 M Hybrid al teu concessionari Mazda, de la mà de Becier Vehicles, a l’avinguda d’Enclar, núm. 148 de Santa Coloma, Andorra la Vella. Telèfon: +376 871 819.