Look de gener: l’hivern marca el nostre guarda-roba

L’hivern ja s’ha instal·lat de ple a les nostres llars i és moment de fer una acurada revisió al nostre fons d’armari, i trobar el look perfecte. En les imatges que podem veure tot seguit, destaquen molt els looks Total Black, els plumífers i les botes altes. Tots aquests són uns clars exponents del que marca la tendència per a aquest hivern 2020.

Sobta no trobar més pantalons amples, plomes, llaçades, quimonos, serrells, capes, quadres o vestits lluents; però el que més ens ha sorprès, és no veure més propostes en cuiro. Així que, preneu nota i afegiu algun d’aquests elements al vostre estilisme, segur que triomfareu.


Look de gener dona secret 1Els maxi abrics o abrics llargs marquen tendència aquest hivern i així ho demostren els protagonistes de la imatge, especialment el Pablo Pérez. També crida l’atenció les botes altes amb cordons, de la noia de la dreta, un element que estarà molt present durant tota la campanya d’hivern.


Look de gener dona secret 2I perquè no li podem donar un toc de color a l’hivern? És clar que sí, l’street style, ben conjuntat i amb els elements adequats, ofereix un look que no desentona en cap dels esdeveniments als quals heu d’assistir. Espectaculars els botins de les tres noies, d’estils diferents però de tendència molt actual.


Look de gener dona secret 3Impecables! L’excònsol major d’Escaldes Engordany, Trini Marín, va apostar per un total Black, que va trencar amb l’original jaqueta llarga, només cordada al coll. L’exconsellera de Finances de la corporació escaldenca, Núria Gómez, va optar per un look clàssic, rematat amb americana del mateix estil. Mentre que, la Núria Rocamora, directora de Màrqueting Global d’Andbank, va optar per un original vestit llarg estampat i amb detalls daurats.


Elegància i versatilitat, és el que ofereix aquest estilisme, perfectament conjuntat, amb una gamma monocromàtica de colors marrons, que trenca amb el contrast de tonalitat de l’americana.


Look de gener dona secret 5L’street style juga, cada vegada més, un paper preponderant en el look, no només de les dones, sinó també dels homes. En aquesta oportunitat, cal destacar la jaqueta plumífer, en forma d’armilla, com a element que marca tendència, aquesta és la proposta del nou conseller del comú de la capital, Gerard Estrella.


Tornem a veure com l’estil de carrer impera aquest hivern entre joves i no tan joves. En aquesta ocasió, destaca el toc esportiu de les sabatilles dels dos nois de l’esquerra, com no podia ser d’una altra manera, així com el jersei amb una il·lustració del més preuat que tenim a Andorra: la neu.


Una vegada més, la comoditat i l’esportivitat destaquen com a aposta preferent per a molts andorrans. En aquesta imatge destaquem la jaqueta mimetitzada de la noia i els botins de pell girada.


Per treure’s el barret! Espectacular el look d’aquesta parella, que han sabut combinar versatilitat i estil, d’una sola tacada. Ell va optar per un estilisme que ens recorda el made in Italy i ella destaca per la jaqueta bicolor i els brodats platejats, que emulen el més rellevant de la socialité dels temples de la moda.


L’originalitat i trencar motlles, és el que defineix la personalitat d’alguns dels nostres protagonistes. En aquesta ocasió crida l’atenció la faldilla curta plisada de la noia, un outfit molt fashion, així com l’impressionant abric, que malauradament no porta posat. El noi va apostar per un Denim gairebé integral, és clar que li agrada el blau.


Estils molt diferenciats els d’aquests cinc personatges, que combinen esportivitat i elegància. Destaquem el Total Black del Rubén Xaus, que emula el més glamurós d’alguns dels grans dissenyadors italians, com ara Armani o Versace.


Aquí podem observar dos estils molt semblants, que només es diferencien en els detalls. Si intercanvien, sabatilles per sabates, i plumífer per jaqueta, també es podrien intercanviar els estils. Però això només es pot fer, si anem vestits amb coherència, com és aquest cas en concret.


El Black és el color que pren força en aquesta imatge. La noia va optar per aquesta opció que li garanteix l’èxit del seu look, on destaquem les botes camperes, que tan de moda estan aquesta temporada. El noi va optar per trencar la rigidesa del negre, amb uns jeans i sabatilles esportives.


Elegants, aquest és l’adjectiu que millor defineix els dos estils d’aquests nois. Cal destacar l’abric llarg de l’esquerra, una peça que marca tendència aquest hivern, així com les solapes, sobretot la superior, amb el detall de pell fina. Dos conjunts molt actuals, que no passen desapercebuts.


Perfecta conjugació d’estil i must per a ella, que va optar per un Total Black, on destaca la jaqueta de punt i pell, amb la bossa i els botins de xarol, a conjunt. El look del protagonista masculí és més casual, però va optar per un abric llarg, que és el que realment marca tendència.


La Ministra per a la Funció Pública, Judith Pallarès, va optar en aquesta oportunitat per un Black & white, una combinació que aporta seguretat i èxit garantit. La seva acompanyant va optar per un estil més casual, on destaquen la jaqueta de punt i, sobretot, els originals mocassins.

Impecablement vestits, elegància i glamur són les senyes d’identitat que aquesta parella mostra sempre en les seves aparicions públiques. Cal destacar l’elegant abric de pell que porta ella, així com el plumífer i armilla, a joc, que porta ell.


Estils molt diferenciats, on impera l’street style de la majoria dels seus components. Cal destacar el Total Black de la senyora de la dreta i el penjoll que predomina sobre la monocromia del seu estilisme.


Sempre guapa i impecable, amb un estil molt propi en el qual barreja encertadament diferents tendències, però sempre d’una manera molt encertada, ja que no és gens fàcil combinar unes sabatilles esportives amb un abric llarg, i que el resultat sigui tan espectacular.


Seguim amb més propostes originals, on també segueix triomfant un marcat estil de carrer, que només el must de les sabates o les originals arracades de la noia de l’esquerra, trenquen amb un estil molt convencional i còmode.


Atreviment, originalitat i ganes de festa, són les premisses d’aquests looks, que rememoren els anys 90 i principis del 2000. És difícil destacar un look en concret, però el pantaló vermell, el de cuiro curt i els multicolor, són una oda a la llibertat i a les ànsies de no passar desapercebudes.


És clar que, a la festa de Commecal, les noies es van esforçar molt més per destacar amb els seus looks. Els nois, en la seva majoria, van optar per oferir un estil menys estrident i van lluir  el seu habitual street style.


Si abans dèiem que els nois no s’esforçaven tant per oferir looks actuals, aquest és un exemple que ens fa la contrària. Aquest noi va conjuntar a la perfecció un estil molt actual, amb samarreta serigrafiada al pit i un plumífer negre, que lliga a la perfecció amb la resta del seu look.


Si les festes són l’excusa perfecta per a demostrar que estem al dia quant a tendències de moda, aquest és un clar exemple del que estem comentant. Destaquem els dos abrics plumífers llargs i, sobretot, el must de la Montse d’Areny-Plandolit, amb el seu habitual barret, que mai deixa indiferent ningú. Perfectes!


Sense paraules! No estem gaire acostumats al fet que els nois siguin atrevits amb els seus looks i molt menys que aquest pugui ser un dels atractius de la festa. En aquesta oportunitat, hem de lloar el bon gust del noi i el seu atreviment amb aquesta americana de color vermell intens.


Glamuroses i amb molt estil, tant la Verònica Solsona, com la seva acompanyant, van optar pel Total Black, que sempre aporta una important garantia d’èxit, però amb detalls com les botes altes i l’espectacular bossa, que li dona un aire de modernitat.


Una veritable aposta per l’estil clàssic, molt casual en el cas d’ells, però amb el detall dels anoracs amb plumífer. Per part de la protagonista femenina, destaquem l’abric llarg de punt i les botes camperes, que tan de moda estan aquesta temporada.


Bravo! Ens agraden els estilismes arriscats i aquest és un clar exponent de què estem comentant. Destaquem els dos abrics llargs monocromàtics, tant el de color verd com el groc, tots dos criden l’atenció en una època en la qual el negre és el rei de totes les festes.


Segur que han llegit els nostres consells a l’hora de triar els seus estilismes per assistir a aquesta festa. Tant el Jordi París, com els seus acompanyants, llueixen uns magnífics plumífers, la peça de moda aquesta temporada, sobretot, si són llargs.


Sens dubte, si mirem aquesta foto, a primer cop d’ull destaca l’espectacular granota, que la precursora de Pic Negre va lluir a la festa del 40è aniversari de l’empresa andorrana. Tot un exemple de vitalitat i de demostrar que l’estilisme no és només un concepte de carrer, també es pot lluir a les pistes.


Tres tendències molt diferenciades. El senyor de l’esquerra va optar per una jaqueta d’ant, que mai passen de moda, la senyora va optar per una impactant faldilla vermella i el Richard, com no podia ser d’una altra manera, va lluir un dels seus espectaculars plumífers, especials per a la pràctica de l’esport blanc.


Elegància i estil en aquestes tres propostes. Començant pel centre, un Total Black molt glamurós, amb botes camperes. A l’esquerra, un magnífic pantaló de lli, a conjunt amb la jaqueta i el must de la bossa. La Isabel Rodrigo va destacar amb aquest pantaló, súper actual, de cintura alta i tall recte, ja que els ‘pitillo’ han passat a la història.


Impecables! Ell va lluir un vestit executiu, de tall clàssic, però en un dels colors de moda per a aquesta temporada, el blau. Ella va destacar per aquest impressionant vestits llarg, Total Black, que va destacar per la sanefa d’encaix a la part baixa i la bossa a joc.


Sens dubte, és la millor opció per a una festa nocturna. Aquestes dues propostes vessen un estil molt glamurós. Les dues han apostat per vestit llarg Total Black, amb algunes diferències. A la dreta, vestit negre amb canesú, sense mànigues i asimètric en la part inferior i, a l’esquerra, vestit llarg, amb mànigues vaporoses i doble obertura a les cames. Perfectes!


Espectacular! L’estilisme de la Rosaura Bartumeu, sempre és original i atrevit, i ens agrada veure propostes noves que aporten aire fresc a l’estilisme andorrà. D’altra banda, donem la benvinguda al cuiro, ja que, en aquesta temporada d’hivern, els andorrans no s’han prodigat gaire amb aquest tipus de roba. Magnífica torera i botins, els que llueix la Charlotte Hervé!


Sense paraules! Magnífic vestit llarg monocromàtic i amb coll asimètric, que la protagonista llueix amb exuberant elegància, molt indicar per a desfilar per qualsevol catifa vermella. El seu acompanyant llueix un vestit clàssic, amb americana, però sense corbata, ja que li dona un aire més actual.


Albert Esteve i la seva dona, Susagna Pérez, llueixen dos estilismes molt elegants. Malgrat que l’aposta de tots dos és clàssica, destaquem els colors blaus d’americana i el pantaló, però sobretot, de la corbata i les sabates. També la monocromia és la nota dominant del vestit de la Susagna, que ha conjuntat a la perfecció, tant el vestuari, com el must.


Sens dubte, l’elegància és la nota que va predominar en la presentació de la nova col·lecció de Fabergé. A la dreta, vestit curt amb canesú de coll i mànegues d’encaix negre i, a la dreta, brusa vaporosa, també en color negre, però trencant la monocromia amb un pantaló, molt actual, en color verd i figures geomètriques negres.


Combinar peces clàssiques, amb elements més moderns, no és una tasca gens fàcil, però en aquesta ocasió, el resultat és magnífic, sobretot pel que fa al look masculí. Quant a l’estilisme femení, ens encanta aquest vestit tipus quimono, amb una decoració exquisida, que enlluerna al seu pas. Tot això, rematat amb unes botes altes, com no podia ser d’una altra manera.


Si hi ha una parella que vessa elegància i glamur en totes les seves aparicions públiques és, sens dubte, la que conformen el Miquel Àngel i la seva dona, que no descuiden cap detall i sempre van a l’última en tendències de moda. En aquesta oportunitat, destaquem la jaqueta Animal Print, així com els pantalons tipus campana, que són els que es porten aquesta temporada.


El Xavi Mujal i la seva dona, la Sílvia Encinas, demostren un gran coneixement de les tendències de moda actuals. Pel que fa al Xavi, llueix un street style molt casual, com ja és habitual en ell. Però, la Sílvia ens va sorprendre amb aquest vestit llarg metal·litzat, un dels looks estrella d’aquesta temporada, malgrat que les andorranes encara no es prodiguen gaire per aquestes tonalitats lluentes, que estan a l’última, independentment del color.