Mazda CX-5, el model més venut de la marca

El Mazda CX-5 Dynamique és el crossover que més acceptació té entre el públic. Experimenta una important actualització sobre l’anterior Mazda CX-5 2015, una clara evolució, amb uns trets molt més afilats i un disseny innovador.

Mazda CX-5 vermellAmb el Mazda CX-5, s’entra en una nova dimensió on el conductor és el centre d’atenció. Completament renovat, aquest SUV és tan còmode per als passatgers com per al conductor. Dissenyat per viure a fons l’emoció de la conducció, el Mazda CX-5 crea una potent sensació Jinba Ittai per a cada ocupant, amb una gran integració entre el conductor i el vehicle.

Mazda CX-5 vista interiorGràcies a l’evolució del disseny Kodo i al know-how inigualable, el seu magnífic exterior té un aspecte atrevit i ben resolt en el seu color Soul Red Crystal. Pel que fa a l’habitacle interior, és ampli, còmode i ben adaptat al conductor, així com als passatgers.

Mazda CX-5És el vehicle ideal per a viatges llargs amb familiars o amics, amb tecnologia de seguretat avançada. Té un sistema de reconeixement de les senyals de trànsit i està equipat amb la tecnologia G-Vectoring i I-Activ AWD, el sistema de tracció integral.