“Al Centre IME tenim els aparells de medicina estètica més innovadors”

Al capdavant del Centre IME, Núria Mariño es mostra satisfeta per la progressió de l’establiment, que està en fase d’expansió. Actualment, ofereixen tota mena de tractaments estètics, mèdics estètics i també cirurgia plàstica.

La Núria Mariño anava per advocada. Però un cop es va endinsar en el món del dret va descobrir que aquesta no era la seva vocació. Avui, als seus 32 anys i amb tres fills, aquesta jove emprenedora andorrana gestiona tres empreses, una de telecomunicacions, so i audiovisuals, una central de taxis i l’institut mèdic estètic IME.

Per què es va decantar pel món de l’estètica?

És una manera d’embellir el món, tant per als homes com per a les dones; i això m’agrada! Tenim pacients des dels 9 als 94 anys…

“La finalitat és que els pacients marxin contents i amb un bon resultat, aquesta és la nostra filosofia”

Tan joves?

Sí, perquè venen al centre per solucionar problemes com el pèl i els granets a la cara en nens i nenes. Tot això m’omple, perquè ajudo les persones. Tenim pacients de totes les edats que venen perquè no se senten bé amb el seu cos. Nosaltres intentem que se sentin bé tant per fora com per dins, i els ajudem amb tractaments com l’acupuntura, l’auriculoteràpia, o els massatges, entre d’altres. També els oferim massoteràpia, aparatologia o embolcalls. Tot per aconseguir que se sentin bé amb ells mateixos.

Quins serveis oferiu a IME?

Proposem tots els serveis d’estètica, és a dir, neteges facials i corporals, depilacions amb làser mèdic de diode d’última generació, messoteràpia, aparatologia, bòtox, àcid hialurònic, fils tensors, cirurgia plàstica, entre d’altres. Sempre intentem combinar els tractaments que tenim al nostre abast per adaptar-los a cada cas.

Núria Mariño Centre IME
Foto: McGrau
Amb quin personal compteu?

Tenim tres metges, el Dr. Marín que és cirurgià plàstic, la Dra. Jiménez, especialitzada en medicina estètica, acupuntura i auriculoteràpia, i el Dr. Toma, que és acupuntor. A més, tenim dues esteticistes, M. Teresa Ruiz i Judith Bertran, a més de la recepcionista.

Quines són les operacions més demanades?

El que més fem són blefaroplàsties, és a dir, treure la pell sobrant les parpelles. També augments i reduccions de pit, així com liposuccions. Tenim un sistema en exclusiva per a Andorra de liposuccions sense cirurgia i lífting sense cirurgia, amb ultrasons focalitzats d’última generació. Pel que fa a la depilació, proposem la depilació del pèl blanc amb làser mèdic de díode i un producte especial. Entre els nostres serveis més demanats, destaquen  el foto-rejoveniment, atenuar les arrugues, traiem les taques de la pell i l’eliminació dels tatuatges, entre d’altres.

Quan fa que heu obert?

Fa una mica més de dos anys. Estem ampliant les nostres instal·lacions per tal d’oferir nous serveis. Fem tractaments personalitzats, som el centre d’Andorra amb els aparells mèdics estètic més innovadors. La finalitat és que els pacients marxin contents i amb un bon resultat, aquesta és la nostra filosofia. La primera consulta és gratuïta, fem una avaluació, un diagnòstic i un pressupost.