Toyota C-HR, a l’avantguarda de l’estil i la sostenibilitat

El nou Toyota C-HR arriba amb estil i personalitat. Inspirat en el seu predecessor avantguardista, aquest model trencador s’allibera de les convencions i s’atreveix a ser diferent.

Fotos: Toyota

El seu disseny exterior és innovador, amb una silueta original que combina l’estil d’un coupé amb una presència potent. Les seves línies precises i el perfil dinàmic subratllen el seu esperit audaç i modern.

Toyota CH-R

Destaca el seu tint bicolor+ amb un sostre negre que segueix les corbes del vehicle, emfatitzant la seva silueta assertiva. Les manetes de les portes, ben integrades, aporten un estil discret i refinat que contrasta amb unes llandes d’alumini de 20”. Cal fer especial esment del seu sostre panoràmic d’última generació, ofereix una gran lluminositat i sensació d’amplitud a l’interior, alhora que ofereix un excel·lent aïllament tèrmic. Tot plegat fa que el nou Toyota C-HR no passi desapercebut.

Els motors híbrids de 5a generació (Hybrid 140, Hybrid 200 i Hybrid 200 AWD-i) combinen un rendiment millorat i el plaer de conduir amb un baix consum de combustible

En l’àmbit de la tecnologia, el Toyota C-HR ofereix una experiència d’usuari personalitzada amb connexió sense fils per a smartphones amb Android Auto i Apple CarPlay, a més d’il·luminació ambiental intel·ligent que s’adapta a una paleta de 64 colors. El sistema Toyota Smart Connect, permet un fàcil control a través de la pantalla tàctil de 12,3”. En la versió Plug-in Hybrid 220, simplifica la conducció elèctrica amb informació d’autonomia i estacions de càrrega. El Toyota C-HR També compta amb altaveus JBL per a una qualitat de so excepcional.

Toyota CH-R

Quant als motors, el nou Toyota C-HR ofereix diverses opcions electrificades. Des de la flexibilitat del sistema híbrid fins al rendiment de l’híbrid endollable, proporciona una conducció eficient i dinàmica adaptada a tota mena de conductors.

Toyota CH-R

En l’àmbit de la sostenibilitat, el Toyota C-HR fa servir materials reciclats i redueix les emissions de carboni mitjançant tècniques de reducció de pes i processos productius innovadors.

En resum, el nou Toyota C-HR és un vehicle amb una personalitat plena d’estil. Amb el seu disseny atrevit, tecnologia avançada i opcions electrificades, és una opció moderna i sostenible per als amants de l’automòbil.

Toyota Motors Andorra | Av. Fiter i Rossell, 4. AD700 Andorra la Vella | +376 814 481