Els 4 gadgets tecnològics més venuts de la temporada

Ets un aficionat a la tecnologia i a les seves constants innovacions? Llavors no et perdis aquest article en el qual hem seleccionat els 4 gadgets tecnològics més venuts.

Aquests petits artefactes poden ser el complement perfecte per a les activitats que soles fer diari, com treballar amb l’ordinador, jugar a videojocs, escoltar música o veure les teves sèries favorites. A més, alguns d’ells també es poden convertir en el regal perfecte per a alguna persona especial.

Michael Kors Access MKGO

Aquest rellotge intel·ligent Michael Kors fabricat per Fossil funcionarà amb la majoria dels telèfons Android o Apple i ofereix una versió elegant del rellotge intel·ligent. Té un aspecte distintiu que és perfecte per a qualsevol que no tingui por d’estilitzar. La corona digital s’utilitza per desplaçar-se per les aplicacions i, per descomptat, l’esfera del rellotge es pot personalitzar per adaptar-se a l’estil de l’usuari aquell matí, tarda o nit.

Michael Kors Access MKGO
Altaveu transparent

El disseny dels altaveus sovint pot ser una mica avorrit: hi ha algunes tendències generals cap als acabats de tela i els altaveus que intenten barrejar-se amb el fons, tots amb un aspecte bastant similar.
No obstant això, aquesta gamma de magnífics altaveus de Transparent és una excepció flagrant, amb un cridaner disseny transparent que segur iniciarà converses. Els preus són bastant alts per al que obtens, però si coneixes algú a qui li encantaria aquesta estètica, podria ser el regal perfecte.

Altaveu transparent més venuts
AUKEY Auriculars sense fil

Aquests petits auriculars ofereixen un so sorprenent que t’ajudarà a submergir-te en la teva música preferida. Compten amb un panell sensible al tacte a cada auricular que permeti una gestió més fàcil de la música i de les trucades. L’estoig en el qual es guarden els cascos és súper compacte, mantindrà els teus auriculars segurs i proporciona fins a 4 càrregues addicionals. A més, els auriculars transmeten un so estèreo d’alta fidelitat durant 5 hores amb una sola càrrega i, gràcies al Bluetooth 5, tindran una connexió estable en tot moment.

AUKEY Auriculars sense fil
AUKEY Càmera web

Ara que el teletreball i les videotrucades estan a l’ordre del dia, no et perdis aquesta Càmera web que proporciona una excel·lent qualitat de vídeo de 1080p. Garanteix una imatge fluida, nítida i amb la millor qualitat fins i tot en les habitacions amb menys llum. També compta amb un micròfon estèreo per garantir un àudio natural i cristal·lí mentre redueix el soroll de fons en major mesura. A més de tots aquests avantatges, és molt fàcil d’instal·lar.

AUKEY Càmera web