4 novetats tecnològiques que et deixaran amb la boca oberta

El CES 2022 ens va deixar alguns gadgets increïbles que no podem perdre de vista, especialment si volem optimitzar les nostres rutines. Un dels nostres favorits, el Colorsonic de L’Oreal, que ja t’expliquem tot seguit.

Reinventant el tintat de cabells

Per a L’Oreal, ja no es tracta només d’oferir pigments lliures d’amoni sinó de donar solucions pràctiques als seus consumidors. Colorsonic és un dispositiu lleuger que es pot controlar amb una mà, que permet aplicar coloració de forma neta, equilibrada i precisa al cabell, una novetat que entrarà al mercat nord-americà a principis del 2023.

Novetats L’Oreal Colorsonic
L’última generació de realitat virtual de PlayStation

Sony acostuma a revelar sorpreses molt interessants a cada edició del CES i aquesta no va ser l’excepció. Per la PS5, la marca nipona va presentar PlayStation VR2, una nova generació de sistemes de realitat virtual que ofereixen major fidelitat visual, nova capacitat dels sensors i rastreig d’eye-tracking millorat. Amb la qualitat 4K HDR amb pantalla OLED, et costarà distingir entre realitat virtual i el món real.

PlayStation VR2
Samsung + NFT, què és això?

Si has dedicat temps a navegar en internet durant el 2021, segurament t’hauràs topat amb la febre de les NFTs, micos valorats en més de 400.000 euros i la incombustible flama de les criptomonedes. Les NFTs o non-fungible tokens són actius digitals que representen alguna cosa única. És difícil aprofundir en aquest concepte sense una base tècnica, però és un segment que guanya molt mercat, tant que Samsung pretén incorporar una plataforma de compravenda de NFT a la seva nova generació de televisions.

Samsung + NFT
Experiències immersives

Una de les novetats que més bones sensacions van deixar en els gamers va ser la cadira Razer Enki Pro Hypersense, que convida a gaudir de la següent generació d’experiències immersives per a entusiastes dels vídeojocs. Equipada amb un poderós motor hàptic, la nova cadira de Razer busca aportar sensacions més realistes sense sacrificar confort, replicant moviments i impactes, més de 65.000 variacions hàptiques i simulant força G de fins a +/- 1G.

Razer Enki Pro Hypersense