Dispositius perquè et mantinguis sempre connectat

Al llarg de l’any, hem pogut conèixer diferents dispositius i gadgets que fem servir perquè la nostra vida sigui més fàcil. Si bé la tecnologia avança més lentament en el desenvolupament de hardware envers el software, precisament és aquesta integració entre aparells i aplicacions la que fa possible pensar en un món híper connectat. Ja coneixies aquests dispositius?

Auriculars sense fils Bose QuietComfort 35II

Són uns auriculars increïbles amb cancel·lació de soroll, que permet gaudir de la teva música sense preocupar-te de distraccions externes. Compta amb equalització optimitzada, segons el volum, i pots atendre les teves trucades amb la millor claredat acústica. La seva bateria et dona fins a 20 hores d’autonomia i els auriculars s’integren amb els assistents Amazon Alexa i Google Assistant. A més a més, són compatibles amb el sistema de realitat augmentada Bose AR, que podràs configurar des del teu smartphone. Troba’ls a Bose Andorra.

Auriculars sense fils Bose QuietComfort 35IIApple iPhone 11 Pro

Si hi ha un exemple tangible de la versatilitat d’un fabricant per a combinar hardware i software, segurament Apple és la millor referència. L’iPhone 11 Pro, a més del seu nou sistema de triple càmera (gran angular, ultra gran angular i teleobjectiu), de la pantalla Super Retina XDR o la resistència a l’aigua, és un smartphone que saca partit de les funcionalitats d’Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade i centenars d’aplicacions de tercers. Troba’l a AndMac-e.

dipositius Apple iPhone 11 ProPatinet Xiaomi Mi Scooter

Per a estar sempre connectats, hem de ser capaços de moure’ns amb molta agilitat i rapidesa, en especial quan la nostra agenda és habitualment plena. El Xiaomi Mi Scooter és una alternativa perfecta per mobilitzar-te dintre de zones urbanes, gràcies a la seva autonomia de 30 km, un sistema de doble frenada i moltes prestacions a considerar. Troba’l a FNAC Andorra.

Patinet Xiaomi Mi ScooterApple MacBook Pro

Definit com “el millor per als millors”, aquest portàtil és una màquina poderosa que destaca per ser el notebook més ràpid i eficient mai dissenyat per Apple. Si el que volem és un ordinador que ens doni el màxim rendiment, en qualsevol lloc i en qualsevol moment, el nou MacBook Pro és l’opció perfecta. Troba’l a MyMac.

Apple MacBook ProMy Passport Wireless SSD de Western Digital

Amb lector de targetes SD incorporat, resistència als cops i caigudes, velocitats de transferència increïblement ràpides, bateria que ofereix fins a 10 hores d’ús continu, transmissions en 4K, accés a xarxa WiFi pròpia d’alta velocitat, powerbank integrat i compatibilitat amb imatges RAW, el My Passport Wireless SSD és el dispositiu de magatzematge per a persones exigents. Disponible en presentacions de 250 GB, 500 GB, 1TB i 2TB.

Dispositius My Passport Wireless SSD de Western Digital