Illa Carlemany va encendre el Nadal amb l’humor de José Corbacho

L’aclamat actor i humorista català, José Corbacho, va protagonitzar l’acte d’encesa de llums del centre comercial Illa Carlemany, entre rialles, goig i un càlid ambient nadalenc.

Fotos: Rubén Calvo

Com ja és habitual, l’Illa Carlemany es va sumar a la celebració del Nadal amb l’encesa de llums festives, en un acte divertit que va aplegar un nombrós públic molt ansiós de gaudir de l’espectacle de José Corbacho, reconegut humorista, director i actor català. Els personatges del Club Piolet, també hi van ser presents per a regalar rialles als més petits. No va faltar la música i el color, que va aportar el saxofonista Guillem Tudó, qui va interpretar peces nadalenques molt populars.

Personatges del Club PioletsAmb l’acte d’enguany, l’Illa Carlemany va encendre, per sisena vegada, les famoses llums que anuncien l’arribada de l’època festiva. L’any 2014, va marcar l’inici d’aquesta tradició que, de mica en mica, comença a arrelar-se en la població escaldenca. L’encesa de llums del centre comercial, va comptar amb un preàmbul en el qual van participar  artistes i convidats de renom, com ara Els Petits Cantors d’Andorra, el Quim Masferrer, la Mònica Pérez i el Jordi Rios.

Més de 5.000 persones van acudir a la cita festiva, que es va convertir ràpidament en un acte emotiu i ple de goig, gràcies a la participació de grans i petits enlluernats per la màgia de les activitats programades per l’Illa Carlemany, que va repartir 1.400 peluixos a bona part de l’audiència.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Públic a l'encesa de llums de l'Illa Carlemany