Els 5 gadgets que no et poden faltar aquest estiu

Viu l’estiu al màxim i gaudeix del bon temps amb els dispositius tecnològics i gadgets ideals per a la temporada.

Collar intel·ligent Link AKC per a gossos

Quan jugues amb el gos en espais oberts, a vegades hi ha una qüestió que et ve al cap: què passa si es perd la nostra mascota? Amb el collar intel·ligent Link AKC per a gossos, aquesta preocupació quedarà en el passat, ja que et permetrà localitzar el teu animal de companyia, a través de la tecnologia GPS, mentre també podràs monitorar l’activitat del gos, rebre alertes sobre la temperatura exterior o emmagatzemar dades d’interès.

Collar Link AKC per a gossos

Millora el teu swing amb el MLM de Rapsodo

El Monitor de Llançament Mòbil (MLM) de Rapsodo és tot el que necessites per millorar en el golf. Per menys de 500 euros, aquest dispositiu és l’únic que aprofita el poder del teu iPad o iPhone per a proporcionar-te informació sobre el teu swing, repeticions instantànies en vídeo i un rastreig actiu del teu disparo.

MLM de Rapsodo

Una motxilla geek que compagina amb la teva personalitat

Personalitzar la teva motxilla amb estampats, pintures, pins o xapes, és quelcom que molts de nosaltres fèiem a l’escola, però, actualment, hi ha qui prefereix donar un toc encara més cool al seu look. PIX és una motxilla divertida que, amb els seus llums LED, permet personalitzar la imatge exterior de la peça. A més a més, el seu disseny permet portar un ordinador portàtil sense cap impediment.

Motxilla Pix

Un desinfectant UV per a smartphones

Ara més que mai és important tenir molta cura amb les superfícies que toquem, i els telèfons mòbils, gairebé per definició, són els dispositius que més temps passen a les nostres mans. I com no els podem rentar amb aigua i sabó, el PhoneSoap 3 és l’eina ideal per a higienitzar el teu smartphone, mentre carregues la seva bateria. La tecnologia UV del PhoneSoap 3 és capaç d’eliminar fins al 99,99% dels gèrmens.

PhoneSoap

Els millors amplificadors de vàlvules

La reproducció de so en amplificadors ben dissenyats és gairebé màgica, amb notes plenes de vida i calor. Amb els amplificadors McIntosh MC275 (2 x 75 Watts) i PrimaLuna EVO 100-1 (2 x 40 Watts), fabricats als Estats Units i a la Xina, respectivament, la imatge sonora és molt més realista, els aguts són menys metàl·lics i s’adapten més naturalment a l’espectre sonor. El baix té una fluctuació menor, però la sensació és més variada. Per què triar un amplificador de tubs o vàlvules? El tub eixampla les freqüències mitjanes, que són la part de l’espectre sonor més perceptible per les nostres oïdes. Amb aquestes dues opcions podràs escoltar la música justament com ha estat enregistrada. Complementa qualsevol d’aquests amplificadors amb els bafles d’alt rendiment R1 Arreté d’Audiovector, fabricats artesanalment a Dinamarca. Troba totes aquestes opcions a la botiga Centre HIFI Andorra. C/ Prat de la Creu, 15-25. Andorra la Vella.