Noves tecnologies: Sleepbuds de Bose per dormir tranquil

La tecnologia avança amb molta rapidesa i avui et presentem una selecció dels millors gàdgets i darreres novetats tecnològiques perquè no et quedis sense conèixer-les. Et presentem els Sleepbuds de Bose i moltes coses més.

Bose Sleepbuds, per dormir tranquil

Els Sleepbuds de Bose són l’invent ideal per dormir tranquil. Són uns taps per a les orelles que difonen un ambient relaxant per adormir-se. La seva tecnologia d’última generació ofereix el màxim de confort gràcies a la seva concepció sense fils, que difonen sons originals preenregistrats que amaguen tots els sorolls indesitjables. No sentirem roncar, ni sorolls del carrer i, per tant, ens adormirem amb un so relaxant. Els trobareu al Centre Bose Andorra, al carrer Prat de la Creu, a Andorra la Vella.

Bose Sleepbuds earplugsTelevisor enrotllable

El futur de la televisió, suposarà que el client dissenyi la forma i la mida de l’aparell, i que pugui enrotllar quan no el faci servir, per treure’l de la vista si molesta. Aquesta és la visió de les companyies sud-coreanes Samsung i LG, el primer i segon fabricant de televisors del món. Les dues han presentat la seva visió sobre el televisor del futur a la fira de Las Vegas. Aquesta tecnologia que permet a l’usuari configurar al seu gust l’aparell, fins al punt que es pugui decidir quina és la mida i la forma que es vol.

Televisor enrotllableCervesa en càpsules

La cervesera de càpsules de LG és l’invent de l’any. La màquina et permetrà provar cinc varietats diferents de birra només amb prémer un botó. El sistema és semblant a les cafeteres de càpsules Nespresso. LG ha anunciat que traurà a la venda una cervesera de càpsules, tot i que encara no es coneix la seva data de sortida al mercat ni el seu preu, però se sap que la LG Homebrew permetrà consumir cinc tipus diferents de cervesa a casa nostra. Això sí, no serà tan ràpid com prémer un botó. Primer caldrà introduir les càpsules i deixar-les fermentar unes dues setmanes i ja es podrà gaudir dels cinc litres de cervesa que haurà produït la màquina.

Cervesa en càpsules LG HomebrewUna maleta que et segueix

No és la primera vegada que es parla d’una maleta que et segueix, ja que al 2017 ja havíem vist “maletes intel·ligents”. Però les d’aquest any tenen intel·ligència artificial i aprenentatge autònom incorporats per evitar xocs amb altres transeünts. La nova Ovis Suitcase, creada per la companyia Forward Robotics, és una maleta de viatge que promet seguir el seu amo a través de les llargues caminades als aeroports i inclusivament als carrers. La maleta-robot té capacitats de percepció i cognitives, i és capaç de jutjar una situació per prendre decisions.

Maleta Ovis SuitcaseMirall intel·ligent

CareOs, una companyia europea, ha presentat un dispositiu ideal per a la llar i els salons de bellesa: Artemis. Es tracta d’un mirall que utilitza realitat augmentada perquè puguem provar diferents estils de pentinat. D’aquesta manera, podem previsualitzar com ens quedaria un estil i a més, com ens quedaria un color específic. També podrem experimentar amb diferents cremes de marques conegudes. Fins i tot pot reproduir vídeos mostrant-nos com aplicar-les en la nostra pell. A més, Artemis també compta amb reconeixement de veu. Gràcies a aquesta tecnologia podrem controlar el mirall amb les ordres programats.

Mirall intel·ligent CareOs