Centre Auditiu Andorrà, dues dècades al servei del país

Amb una trajectòria que va començar l’any 2001, el Centre Auditiu Andorrà és tot un referent en la rehabilitació acústica, ja que, amb atenció personalitzada i professionals qualificats en audiopròtesis, l’empresa garanteix als seus pacients un servei que es tradueix en benestar i qualitat de vida.

Fotos: César De Pablos

Una bona audició és clau per a l’adequada interrelació de les persones, ja que també facilita una participació més activa en el context acadèmic i laboral. Tot i els esforços que es fan en matèria preventiva, la pèrdua gradual de l’audició o la predisposició genètica comporten un problema que, de manera pràctica, es poden resoldre amb la implementació de pròtesis auditives.

Aparells de la marca Widex al Centre Auditiu Andorrà

Amb productes dissenyats i fabricats per Phonak i Widex, dues de les marques punteres en el desenvolupament d’audiopròtesis, el Centre Auditiu Andorrà atén més de 3.000 pacients, adults i pediàtrics, del país i de fora de les nostres fronteres, que han trobat en aquest establiment una atenció acurada, personalitzada i professional. Des del 2001, i amb el suport d’especialistes qualificats, han fet costat perquè la manca d’audició ja no sigui un problema entre la població, ja que els productes, tots de gamma mitjana i alta, compten amb 4 anys de garantia i són perfectament ajustables i personalitzables segons les necessitats de cada persona.

Phonak al Centre Auditiu Andorrà

Rere l’èxit del Centre Auditiu Andorrà, hi és el Carles Iriarte, que aleshores es va convertir en el primer professional titulat com a Tècnic Especialista en Audiopròtesi en exercir al país. Així mateix, després d’anys de negociacions i esforç, Iriarte va ser un dels precursors que va impulsar l’exigència de titulació, francesa o espanyola, per part de l’administració andorrana, per a la pràctica d’aquesta professió en tot el país.

El Centre Auditiu Andorrà col·labora amb l’organització Dàlmates Sense Fronteres, i ha aconseguit recaptar prop de 40 audiòfons de segona mà per a rehabilitar-los i donar-los a les persones amb dificultat auditiva de Burkina Faso.

En l’actualitat, amb el suport d’Esther Hoyo, el Centre Auditiu Andorrà compta amb una oferta de serveis molt diversificada, com ara l’estudi, venda, adaptació, seguiment i manteniment personalitzat d’audiòfons de les marques abans esmentades, però també destaca per readaptar, reparar i fer manteniment a pròtesis d’altres marques. Així mateix, l’establiment és capaç de fer a mida tota mena de protectors auditius per a la piscina, operacions d’oïda, caçadors, tiradors al plat, pilots de ral·li, policies, entre altres professionals que necessiten vetllar pel seu benestar acústic.

Centre Auditiu Andorrà

I és que el Centre Auditiu Andorrà no dona cabuda només a les pròtesis auditives sinó a tot el relacionat amb l’audició; des de despertadors i babysitters especials per a la gent sorda, fins a telèfons fixos i mòbils per als padrins amb problemes de visió, de tacte, d’audició o de memòria, perquè, des del seu sofà, puguin saber si han picat la seva porta, si han trucat l’intèrfon o si té una fuita d’aigua al seu immoble. Tot està pensat per garantir el màxim benestar i seguretat de cada persona, gràcies a la tecnologia de punta i tot el desenvolupament que hi ha al darrere del disseny d’aquests dispositius i també, per descomptat, de les capacitats tècniques i professionals dels experts d’aquest centre d’audiologia, amb gairebé 20 anys de trajectòria.

Centre Auditiu Andorrà · Av. Dr. Mitjavila, 39. AD500 Andorra la Vella · 808 070 · www.centreauditiu.com