Linwoods, rellança les seves mescles de llavors BIO a Andorra

A Linwoods ho hem posat molt fàcil per aconseguir-ho. Les llavors, baies i nous són nutricionalment completes per aconseguir una dieta equilibrada i un estil de vida saludable. Els Superaliments naturals i nutritius Linwoods són la millor manera de donar a qualsevol plat un impuls extra de salut. Simplement afegeix 2 cullerades de la teva mescla preferida Linwoods a la teva beguda, smoothie, suc, iogurt, cereals, amanida, etc… i gaudeix!

La nostra varietat de llavors, fruita seca i baies ha anat creixent fins a sumar més de 15 mescles diferents, amb una òptima qualitat i disponibles en més de 25 països de tot el món. Tots els productes es molen en fred per preservar els àcids grassos essencials i totes les propietats nutricionals. Així s’assimilen més ràpidament i fàcilment que si es tractés de llavors senceres.

Per portar una vida saludable és molt important incloure en la dieta una àmplia gamma d’àcids grassos essencials, vitamines i minerals

El CEO & Founder de Corpore Diet & Beauty SL, Xavier Hernández, defineix l’estratègia i valors del laboratori, que disposa de les millors referències per al consumidor, elaborades amb els principis actius més innovadors del mercat, amb formulacions avantguardistes i ingredients nutricionals per donar resposta a totes les necessitats en les diferents etapes de la vida. Els complements alimentosos de Corpore Diet & Beauty® es troben en venda exclusiva en el lineal de dietètica de Pyrénées Andorra, a Andorra la Vella.

La història de Linwoods va començar fa 50 anys a Irlanda del Nord amb una petita botiga de barri propietat de la família Woods. El fundador va estar delicat de salut i va descobrir els beneficis que ens poden aportar els aliments i el gran poder nutricional de les llavors de lli. Era possible oferir una alimentació saludable i adequada alhora que accessible per a tots. I és així com van néixer les mescles de Linwoods.

Linwoods, rellança les seves mescles de llavors BIO a Andorra de la mà de Pyrénées i els laboratoris Corpore Diet & Beauty

La qualitat dels nostres productes és la nostra raó de ser. Aquesta idea queda reflectida en tot el que fem; des de la selecció dels millors ingredients fins al sistema d’envasament d’alta qualitat, passant pel nostre procés de producció de primer nivell. A més, els nostres aliments no contenen gluten i són aptes per a dietes vegetarianes, veganes i orgàniques (sempre que és possible). D’aquesta manera ens assegurem que gairebé tots puguin gaudir de la nostra gamma de productes. “La reputació de la nostra empresa està basada en el compliment dels més alts estàndards de qualitat en tots els aspectes del nostre negoci”, afirma amb orgull John Woods, CEO de Linwoods.