Lluita contra la flaccidesa, un dels grans enemics

L’exercici, la dieta i la medicina poden ajudar-te a combatre la flaccidesa, un dels grans enemics de l’estètica corporal, sobretot en el cas de la dona. La flaccidesa no dóna treva, si no la prevens. Amb el pas el temps, el nostre organisme va perdent col·lagen, la substància que manté l’estructura, fins que un dia ens trobem amb una pell que ha perdut el volum i l’elasticitat. El resultat es tradueix en caiguda, manca de consistència i una aparença envellida.

A més de l’exercici físic, per retardar la pèrdua d’elasticitat, es recomana una dieta rica en vitamina C i omega 3, que contingui la proteïna necessària per mantenir el col·lagen i el to muscular, així com aliments de propietats diürètiques, que ajuden contra la retenció de líquids. Aquest últim factor contribueix en gran manera a produir flaccidesa.

Un exercici molt complet, la natació

A més de ser un excel·lent exercici aeròbic que posa en marxa el teu cor i mobilitza tots els grups musculars, és un excel·lent reafirmant perquè l’aigua exerceix un suau massatge a la teva pell.

lluita contra la flaccidesa

Planxa

Es tracta d’un exercici funcional que pots fer amb el pes del teu cos. Consisteix a mantenir el cos en suspens durant almenys quinze segons, estirat cap per avall i aixecant només pels peus i els colzes.

lluita contra la flaccidesa

Planxa lateral

És una altra manera de fer la planxa però molt més exigent. Intenta mantenir el teu cos en la postura de la imatge durant diverses respiracions.

Pont

Un altre exercici molt bo per evitar la flacciditat de les cames és el pont. Tombat cap per amunt, cal aixecar el cos en forma d’arc cap al sostre, amb el suport en els avantbraços. La sèrie consisteix a mantenir la posició, baixar i recuperar durant quinze vegades.

lluita contra la flaccidesa

Crema hidratant

En la lluita contra la flacciditat, no podem oblidar-nos dels rituals de bellesa o cura cosmètica. En aquest cas, la crema hidratant habitual ha de ser substituïda per una reafirmant i aplicada dues vegades, matí i nit, sense excepció.

lluita contra la flaccidesa

Microneedling

Es tracta d’una tècnica que indueix la producció del col·lagen, mitjançant la penetració mini invasiva, a través de 900 microcanals de diferents principis actius. És un procediment molt oportú per als que necessitin recuperar el to de la pell en poc temps gràcies als seus ràpids resultats en poques sessions.