Remeis naturals contra les picades de mosquit

Amb l’estiu i la calor, ataquen els mosquits. Les picades de mosquit són realment molestes i tot sovint ens resulta gairebé impossible no rascar-nos, però és essencial no fer-ho. Us proposem remeis naturals per calmar la picor.

Àloe vera

L’àloe vera té propietats fantàstiques per a la pell. En el cas de les picades de mosquit serveix per alleujar la cremor produïda per la saliva del mosquit i, en cas d’haver-nos rascat, per curar la ferida.

aloe vera contra les picades de mosquitCeba

Si posem una rodanxa molt fina a la picada i la deixem actuar uns minuts i, després, ens esbandim amb aigua i sabó neutre, ens calmarà la picor. La ceba, com l’àloe vera, és molt aconsellable per a molts problemes de la pell.

ceba contra les picades de mosquitVinagre de poma

Mullarem una gasa o un cotó amb vinagre de poma i l’aplicarem com una compresa a sobre de la picada. El vinagre de poma té un potent poder antisèptic que contribueix al fet que la ferida no s’infecti.

Vinagre de pomaSabó natural

El sabó natural és molt útil, en primer lloc, per netejar-nos les picades i evitar infeccions. Però, a més a més, s’aconsella que el fem servir en pastilla per posar-nos una capa a sobre de la fava perquè, d’aquesta manera, ens alleujarà la picor.

Sabó natural pocions de lluna novaMel

La mel també té poder antisèptic i, com l’àloe vera i altres remeis naturals, moltes propietats curatives per a la pell. Es recomana posar-ne una mica a sobre de la picada, deixar que s’assequi i després esbandir-la amb aigua tèbia.

Mel contra les picades de mosquitLlimona

Tot i que pot coure una mica, la llimona es pot aplicar sobre les picades directament, diluït en aigua o amb un cotó. Ajudarà a desinfectar la zona.

Llimona contra les picades de mosquit