Els menuts del Col·legi Mare Janer es graduen

Els més menuts del Col·legi Mare Janer van viure una jornada molt especial amb la festa de la seva graduació. Ara ja tenen 5 anys i comencen les coses serioses, deixant enrere la primera etapa escolar.

Col·legi Mare Janer
Foto: Col·legi Mare Janer

La festa de la Comunitat Educativa, amb la graduació dels petits, es va celebrar el 16 de juny passat, organitzada per L’Associació de Mares i Pares M. Janer.  Va ser una jornada de celebració, amb balls i cants, un dia d’atraccions, un dia de convivència però sobretot un dia que recordaran sempre les nenes i els nens de 5 anys: la seva graduació, a punt d’iniciar una nova etapa de la seva vida escolar. Després d’una cantada, tots els menuts van anar rebent el seu diploma de final de cicle de la mà dels seus professors.

Graduació dels nens Col·legi Mare Janer
Foto: Col·legi Mare Janer

Va ser un acte molt entranyable i familiar, una festa molt participativa que va servir per acomiadar el curs escolar i que va reunir un gran nombre de pares, alumnes, professors i personal del centre. Tothom va gaudir d’allò més amb la trobada, que va tenir un caire festiu i s’hi van fer moltes activitats. Tots plegats van acomiadar el curs escolar, compartint unes hores de lleure abans de marxar de vacances.