Massada “The natural therapy” i la nutrició evolutiva

Massada és una firma d’alta cosmètica natural professional que basa les seves fórmules en extractes obtinguts mitjançant procediments validats per Ecocert, amb ingredients naturals d’origen vegetal i mineral de la més alta qualitat i concentració.

L’abordatge integral és la clau de l’èxit dels seus tractaments corporals reductors i reafirmants amb resultats sense efectes rebot. La resolució de problemes de volum o cel·lulitis específics de cada client es basa en una diagnosi personalitzada i establint un pla integral per cada cas a fi d’obtenir els millors resultats.

Amb el sistema de diagnosi de Massada, la vostra esteticista pot identificar el tipus de cel·lulitis i identificar la causa final que està dirigint el problema base: sedentarisme, mala circulació, etc. A partir dels resultats obtinguts,  els tractaments comencen a la cabina d’estètica però també segueixen a casa amb l’aplicació diària del producte i una sèrie de recomanacions.

Massada, en col·laboració amb la nutricionista Belén Tirado (especialitzada en Psiconeuroimmunologia Clínica, Teràpia Ortomol·lecular i Fitoteràpia), ens donen uns consells per cuidar-nos per dins, amb una alimentació equilibrada i exercici físic moderat. La salut és la coherència entre els nostres gens i la nostra forma de vida i la seva activitat ve determinada per l’alimentació, l’exercici físic, l’estrès, la medicació, la cultura i les emocions.

Fem una reflexió: Com hem canviat la nostra forma de menjar i viure des de l’inici de la història?

Evolució menjar massadaEn la societat d’avui, molt sedentària, ingerim molts dolços, poca fibra i moltes grasses saturades. Això provoca alteracions metabòliques i el què s’anomena Síndrome Metabòlica: problemes inflamatoris que es manifesten amb el sobrepès, cel·lulitis (problemes circulatoris), problemes de pell i símptomes menopàusics.

Les nostres recomanacions:

  • Menjar 3 cops al dia enlloc de 5 per tal d’utilitzar la grassa acumulada.
  • Menjar sempre amb gana real i mastegant a poc a poc.
  • Incloure verdura, proteïna i grassa de qualitat.
  • No menjar sota tensió o estrès, l’adrenalina impedeix l’acció enzimàtica.
  • Deixar passar 12 hores entre sopar i esmorzar.
  • Fer 30 minuts d’exercici al dia.
  • Actitud positiva: les emocions influeixen directament en la nostra fisiologia.

Aliments recomanats: Fruita, verdura, carn blanca, peix, ous, oli d’oliva verge, espècies, infusions, fruits secs crus o torrats (no cacauets), xocolata de +70%, llets vegetals (no de soja), cafè al matí moderadament i vi negre moderadament.

En conclusió: viure amb coherència, menjar el que necessitem, tenir una conducta activa, fer exercici físic i ser feliç!

Distribuït per Comercial Renoir. Tel. +376 73 81 81. www.comercialrenoir.com