Remeis naturals per evitar males digestions

Se t’infla la panxa després de menjar? Tens flatulències i gasos? Hi ha mesures alimentàries que eliminen aquests problemes de forma natural i milloren les molèsties. Descobreix aquests remeis naturals per evitar males digestions

Evitar menjar pa calent

El pa calent és molt saborós, però encara pot estar actiu el procés de fermentació del llevat i produir gas. L’ideal és torrar-lo a casa un cop s’ha refredat.

remeis naturals males digestions pa calentNo menjar fregits ni arrebossats

Són menjars forts o massa contundents que són de digestió difícil i lenta, sobretot els fregits i arrebossats, així com els guisats rics en greix.

remeis naturals males digestions fregitsModerar el consum de verdures flatulentes

Les carxofes, col, coliflor, bròquil, cols de Brussel·les, pebrots i, en funció de la tolerància de cada persona també caldria vigilar amb la ceba, l’all i els porros.

remeis naturals males digestions coliflorUna culleradeta de mel

La mel és un remei ideal per evitar les digestions difícils. Té unes propietats ideals per ajudar a pair bé els aliments més indigestos. Una culleradeta de mel després d’un menjar pesat, és la solució perfecta.

Mel contra les picades de mosquitInfusions naturals

Prendre infusions naturals de menta, anís, sàlvia, fonoll, comí, canyella, camamilla o cardamom, és una solució per compensar els efectes d’un àpat massa pesat. Preneu una infusió després del menjar en lloc de prendre cafè o te.

remeis naturals males digestions anisMenjar iogurt com a postres

Cal evitar les postres ensucrades i, en el seu lloc, prendre un iogurt amb edulcorant o amb melmelada sense sucre. També podeu menjar confitures amb stèvia o amb fructosa.

remeis naturals males digestions iogurtMenjar pinya o papaia

Si voleu evitar els làctics per a les postres, una opció és provar de menjar pinya o papaia, que sintetitzen els greixos i fan molt més fàcil la digestió. Aquestes fruites són particularment aconsellades després d’un àpat copiós.

pinya remeis naturals males digestions