GROSSBAND es prepara per captivar un Prat del Roure ple de gom a gom

Aquí us deixem un petit aperitiu del qual serà l’espectacle GROSSBAND en concert, que tindrà lloc avui divendres, dia 7 de desembre, al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, a les 21 hores. A les imatges s’aprecia un assaig general carregat de colors i un talent musical d’un nivell molt alt.

Músics de Grossband en concert andorra
Foto: César De Pablos

L’associació i agrupació GROSSBAND celebrarà el seu 2n aniversari amb aquest concert que retrà homenatge a Leonard Bernstein, compositor del reconegut musical West Side History; també al Rei del Pop, Michael Jackson; a la Reina del Soul, Aretha Franklin; i als 25 anys de la Constitució del Principat d’Andorra.

Concert Grossband amb The Swing Girls
Foto: César De Pablos

Sota la direcció musical del mestre Jordi Barceló, GROSSBAND estarà acompanyat d’artistes com ara Andorra Big Band, el Cor de Rock d’Encamp, l’Esbart Valls del Nord, The Swing Girls, Fanny Pérez, Juli Barrero, Laura Estiarte, Mar Capdevila i Susanne Georgi.

Jordi Barceló Grossband Andorra
Foto: César De Pablos

El concert, que compta amb el patrocini de CISA, promet ser un espectacle inoblidable. Tot i que la presentació va adreçada a tota mena de públic, està especialment dedicat als amants de la música en directe. Les entrades, que es podien adquirir a través del lloc web de MoraBanc, estan completament exhaurides.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest assaig general al nostre Facebook.

 

Flyer concert grossband andorra prat del roure

democrates andorra