Flor del Cadí i Urgèlia, estrelles del World Cheese Awards 2018

Els metalls aconseguits per Flor del Cadí i Urgèlia, van brillar com estrelles a l’esdeveniment mundial més prestigiós en matèria de formatges, els World Cheese Awards 2018-2019, celebrat a la localitat noruega de Bergen.

Aquest esdeveniment reuneix a més de 3.472 referències de 41 països d’arreu del món i compta amb la participació dels millors formatges del món. La competició se celebra des de fa 30 anys i cada any canvia la seva seu, enguany 235 experts procedents de 30 països, han estat els encarregats d’examinar i de posar nota a totes les referències que competien per emportar-se algun dels preuats guardons.

Entre aquestes referències hi havia dues que han estat produïdes amb dedicació, esforç i conservant l’essència que marca la tradició en tots els productes que elabora l’empresa Cadí, uns formatges que són reconeixibles i reconeguts per la seva excel·lent qualitat. Les referències guardonades amb dues medalles de bronze han estat, Flor del Cadí i Urgèlia, dos formatges amb denominació d’origen protegida, que fan honor al medi natural en què han estat elaborades i a la feina ben feta de les persones que s’impliquen en millorar, dia rere dia, una marca amb garantia de qualitat i amb el reconeixement internacional dels seus productes. Moltes felicitats!