Vitamina C: no val qualsevol

Perquè la vitamina C sigui efectiva a la pell ha de ser pura, amb una concentració d’entre un 10-15% i un pH inferior a tres.

Si tens una cita o un esdeveniment especial i la teva pell està apagada, tenim bones notícies. La vitamina C és la solució que necessites per mostrar la teva millor cara.

Les primeres cites no sempre són fàcils. Els nervis, els dubtes i les pors, ens poden jugar una mala passada. Si a això, li sumem la falta de son i el cansament del dia a dia, pot ser que, arribat el dia D, el nostre rostre no mostri el millor de nosaltres.

Per posar-hi fi, res millor que una bona dosi de vitamina C per a la pell, un poderós antioxidant que redueix les arrugues i il·lumina la pell de la cara com cap altre actiu. La vitamina C és un nutrient indispensable en la nostra dieta, però a més, és un ingredient clau pel que fa a la salut de la nostra pell.

aplicació de vitamina C a la caraQuins són els veritables efectes de la vitamina C per al rostre?
  • Posseeix propietats antioxidants, motiu pel qual protegeix la pell dels radicals lliures, propis d’ambients contaminats.
  • Disminueix de manera visible les línies d’expressió i signes d’edat. Això es deu a la seva contribució sobre la producció de col·lagen de la pell.
  • Ajuda a reduir els danys de la pell produïts pel sol, així com afavoreix l’eliminació de taques.
  • Afavoreix la circulació sanguínia, de manera que, després d’un tractament amb vitamina C facial, els efectes de les cremes hidratants i sèrums aplicats, posteriorment, es dupliquen.
Com s’incorpora la vitamina C a la cara?

Hi ha moltes formes d’incorporar les dosis necessàries de vitamina C a la cara, una de les més recomanables i efectives, és a través de concentrats de vitamina C pura sobre la pell.
Per a aquelles pells més madures, que vulguin recuperar l’elasticitat i lluminositat de la cara, es recomana fer ús del factor de creixement epidèrmic (EGF), l’últim en la lluita contra l’envelliment cel·lular. EGF és un principi actiu, és a dir, una proteïna natural del nostre cos i la funció és regular la renovació cel·lular.

Els passos bàsics a seguir per a realitzar un bon massatge facial:
  • Neteja el rostre: Retira les restes de maquillatge i les impureses que s’acumulen al llarg del dia.
  • Aplica tres o quatre gotes de l’essència facial a les mans i aplica el líquid en galtes, barbeta, front i coll, amb moviments suaus.
  • Amb les dues mans realitza petits cops, amb les puntes dels dits, tant a la cara com el coll. No has de pressionar molt, la sensació ha de ser semblant a quan cau aigua de la pluja a la cara.
Productes recomanats:
CE Ferulic de SkinCeuticals, amb un 15% de vitamina C (àcid L-Ascòrbic) i 1% d’àcid ferúlic (149 euros).
vitamina c skinceuticalsC-VIT Ampolles Intensive Serum SESDERMA, amb un 12% de L ascòrbic (19,95 euros 5 ampolles).
C-VIT Ampolles Intensive Serum SESDERMA Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate Kiehls, al 12,5% i amb àcid hialurònic (59 euros 50 ml).

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate Kiehls